Άντεξαν κόντρα στον Απόλλωνα τα Ιλίσια 2004

Άντεξαν κόντρα στον Απόλλωνα τα Ιλίσια 2004

Βαθμό απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο απέσπασε η ομάδα των Ιλισίων (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/09/2017

Θετικό ήταν το ξεκίνημα των Ιλισίων 2004 στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας, καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν ισόπαλο, εκτός έδρας, αποτέλεσμα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι ο Απόλλων Χαλανδρίου. Το τελικό 1-1 αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, μια και οι γηπεδούχοι είχαν τη συντριπτική κατοχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να τη μετατρέψουν σε επικράτηση. Μόλις στο 3' τα Ιλίσια «πάγωσαν» το γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου, καθώς βρέθηκαν να προηγούνται χάρη σε αυτογκόλ του Αγκόλλι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σύρακα, στην προσπάθειά του να απομακρύνει. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήρθε η ισοφάριση από τον Απόλλωνα, με τον Βλογιανίτη να επωφελείται από την ασταθή απόκρουση του Ξενιτίδη στο σουτ του Μήτρου και με κοντινό πλασέ να γράφει το 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι είχαν θετική παρουσία, ωστόσο στην επανάληψη η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα, αδυνατώντας έτσι να φτάσουν στην ανατροπή.

Διαιτητής ήταν ο Κίκηρας, με βοηθούς τους Σύψα και Τεβεκέλη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (65' Οικονόμοπουλος), Κούκος, Αντωνόπουλος (75' Μπαλαχτσής), Αγκόλλι, Βλογιανίτης, Κανδεράκης, Στεργιώτης (78' Αλεξανδράκης), Μήτρου, Παπουτσής

ΙΛΙΣΙΑ 2004 (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Ξενιτίδης, Τσέλιος, Μπίτης, Κουκουμάφτσης, Σώκλας, Σπυράκης, Κάτσα (90' Πρέντζας), Γόγολος, Βασιλόπουλος (55' Μαχάς), Κόκκαλης, Μεράγια (77' Δραγούτσος).