«Περίπατο» ο Βύρωνας

«Περίπατο» ο Βύρωνας

Τρία γκολ και αρκετές όμορφες στιγμές πρόσφερε η ομάδα του Ντράγκαν Μίτροβιτς κόντρα στην Ιεράπολη (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/09/2017

«Φουριόζος» μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ο Βύρωνας, πετυχαίνοντας ευρεία νίκη με 3-0 απέναντι στη νεοφώτιστη Ιεράπολη. Η ομάδα του Ντράγκαν Μίτροβιτς παρουσίασε όμορφο θέαμα και στο τέλος χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της. Στο 23' ο Φαρμάκης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λαζάρου, ενώ στο 32' ο Κόρρας, επίσης με κεφαλιά, αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Καραουλάνη, έγραψε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90' ο Λαζάρου με όμορφο πλασέ μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Μιχαλάτου. Θα πρέπει να τονιστεί πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 75' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Α. Σπάρου απευθείας με κόκκινη κάρτα, την οποία αντίκρισε επειδή απώθησε αντίπαλο.

Διαιτητής ήταν ο Κωστούλας, με βοηθούς τους Σ. Νικολάου και Κοσκινά.

ΒΥΡΩΝ (Ντράγκαν Μίτροβιτς): Πανουσόπουλος, Βαφειάδης, Παπάζογλου (28' λ. τρ. Κασκάνης), Κοντονάσιος, Τσατσούλης, Τζώρας, Μαϊστόροβιτς, Φαρμάκης, Κόρρας (60' Τριφέρης), Καραουλάνης (78' Μιχαλάτος), Λαζάρου

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Ι. Σπάρος, Τουλιαγκάνοφ (46' Κυρκιλής), Κορδαλής, Λιόντος, Γκούμας (85' Μίσκα), Λαγκαδίτης, Α. Σπάρος, Πέττας, Αγκόλλι (46' Βέρρας), Λιβέρης, Μπατάι (56' Καβαλάρης).