Έβαλε... τρίποντο η Ανθούπολη!

Έβαλε... τρίποντο η Ανθούπολη!

Με γκολ των Θεοδωράτου και Μιχαλακέλη έφτασε στη νίκη απέναντι στον Θεμιστοκλή (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/09/2017

Αυτό ακριβώς που ήθελε, πήρε η Ανθούπολη στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και απέδειξε πως οι επιτυχίες της στο Κύπελλο δεν ήταν... πυροτέχνημα. Η ομάδα του Αντώνη Ζαφειριάδη επικράτησε με 2-0 του Θεμιστοκλή και ξεκίνησε με θετικό πρόσημο την προσπάθειά της στον 3ο όμιλο.

Μόλις στο 16' ο Ν. Στρείδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Θεοδωράτος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους κυανόλευκους (1-0), που «κλείδωσαν» τη νίκη στο 90', όταν πάλι ο Ν. Στρείδης σέντραρε και ο Μιχαλακέλης με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 76' πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Τσάγκης, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη του Μαράνου, ενώ στο 88' το ίδιο συνέβη και με τον Γκολφινόπουλο, από πλευράς φιλοξενούμενων.

Βοηθοί του Μαράνου ήταν οι Αθανασίου και Κατοίκος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Αντώνης Ζαφειριάδης): Κοσκινάς, Κακιώρης, Τσάγκης, Θεοδωράτος, Κ. Τζεβελέκος, Κωνσταντινίδης, Βανταράκης (46' Μιχαλακέλης), Οντιάμπο (46' Καραστέργιος), Παππάς (70' Θ. Τζεβελέκος), Τίτα (65' Κυργιανάκης), Ν. Στρείδης

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Λούκος, Φραμπασχάλης, Νιώρας, Γιάκαλος, Βουτσινάς, Γκάντζας, Πουλόπουλος, Κόντος, Δημητρίου, Γκολφινόπουλος, Γριμάνης