Πρώτη νίκη για Κένταυρο!

Πρώτη νίκη για Κένταυρο!

Ήταν καλύτερος ο Κένταυρος Βριλησσίων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια με 2-1 την Τερψιθέα στο γήπεδο Ελληνικού πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/09/2017

ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 1-2

Από την άλλη οι νεοφώτιστοι ξύπνησαν αργά στο ματς, μείωσαν σε 2-1, όμως, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην μεγάλη ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με τα δύο γκολ του Μωραΐτη στο 55' και του Κολλιού στο 62' πήρε προβάδισμα με 2-0. Ενδιάμεσα ο Θεοδωρίδης Αθ. με ωραίο φάουλ στο 60' έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και αφού απέκρουσε ο Εξαρχάκος. Από το 75' και μετά, όμως, οι φιλοξενούμενοι νόμισαν ότι το παιχνίδι τελείωσε και η τυπικά γηπεδούχος Τερψιθέα πίεσε για να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι, κάτι που έγινε στο 90', αλλά το γκολ του Εστυλιανίδη ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κάτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι "κυανόλευκοι". Βρήκαν πάντως το γκολ που έψαχναν με τον ίδιο παίκτη στο 90’+4’, όμως, ήταν πλέον αργά γι'αυτούς ώστε να αλλάξει κάτι στο ματς.

 

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Κολλιάκος-Τσολακίδης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Ριζάς, Ζώτος (68′ Εστυλανίδης), Δρακουλής, Γιαννακόπουλος, Μπονιάκου, Μουράτης, Τσακλάνος, Σκουμπουρδής, Νίκου (61’ Μπελεβώνης), Τσιρόπουλος (51′ Μυλωνάς).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Γιάννης Θεοδωρίδης): Θεοδωρίδης Χ., Κοντογιάννης, Κουτσουβέλης, Αλβανός, Κολιός, Αντωνόπουλος, Μωραϊτης (61′ Κωνσταντάκης),Θεοδωρίδης Αθ. (77′ Κουλιούρης), Δέτσης (50′ Καμάρας), Ένση, Θεοδωρίδης Γ. (86′ Δημητριάδης).