Καρδιοχτύπησε το Μπραχάμι!

Καρδιοχτύπησε το Μπραχάμι!

Έστω και στα πέναλτι ο Άγιος Δημήτριος πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ (5-4 τον Πανθησειακό στο Ρουφ)

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 29/09/2017

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1-1 (4-5 στα πέναλτι)

Με το ρόστερ που έχει φέτος ο Άγιος Δημήτριος και απέναντι στον Πανθησειακό που αγωνίζεται στη Γ’ ΕΠΣΑ, περιμέναμε πως η «Μπάρτσα» θα έπαιρνε την πρόκριση εύκολα. Όμως, γι’ακόμη μία φορά το κύπελλο απέδειξε ότι είναι ο θεσμός που μπορούν να γίνουν εκπλήξεις! Βέβαια, τελικά αυτή δεν ήρθε, αν και οι νεαροί άσοι του Πανθησειακού πάλεψαν μέχρι εκεί που δεν πήγαινε! Τι άλλο να έκαναν; Έστειλαν τον μεγάλο τους αντίπαλο στα πέναλτι. Εκεί, μίλησε η εμπειρία, η ποιότητα και φυσικά η ψυχραιμία των παικτών του Αγίου Δημητρίου και τελικά προκρίθηκαν με 5-4 στη δ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ (1-1 τα 90’ και 120’).

Έτσι, πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στη Θύελλα.

Από την άλλη ο Πανθησειακός, δείχνει πως είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που υπάρχουν στη Γ’ ΕΠΣΑ και στο πρωτάθλημα που ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο!

Γκολ: 30’ Μιχελιδάκης (φάουλ) - 88′ Ρούσσος

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Χιόνης, Μαραθωνίτης

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ (Λευτέρης Στρατής): Βούργαλης, Κουτσολαμπρος (78′ Λεβάκος), Μιχελιδάκης, Χριστόπουλος, Κραββαρίτης, Πάνος (104′ Μιγγος), Τσάβος, Καζαντζής, Συναδινος (70′ Μούτσα), Αθανασόπουλος, Λούπα

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Μακρής, Συκαράς Δ. (46′ Ατματζίδης), Γεωργούσης (46′ Βλαχόπουλος), Ανδρεαδάκης, Βαμβακερής , Κωνσταντόπουλος, Τζαβάρας, Καρτσιώλας (78′ Τερλελής), Αβίντογλου, Συκαράς Γ. (40′ Χαλιβελάκης), Ρούσσος.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 14:45