Στο ρελαντί η Νέα Ιωνία

Στο ρελαντί η Νέα Ιωνία

Η ομάδα του Δημήτρη Σπυριδόπουλου ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Τερψιθέας (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/10/2017

Αρκετά πιο εύκολα από όσο ίσως θα περίμεναν και οι φίλοι της, ήρθε η πρώτη νίκη της χρονιάς για τη Νέα Ιωνία. Στο παιχνίδι που έγινε νωρίς το πρωί και άνοιξε την αυλαία της σημερινής μέρας (1/10), η ομάδα του Δημήτρη Σπυριδόπουλου ξεπέρασε χωρίς δυσκολίες το εμπόδιο της Τερψιθέας, επικρατώντας με 3-0. Παράλληλα, οι κυανοκίτρινοι διασκέδασαν τις εντυπώσεις μετά τη «βαριά» ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τους Τράχωνες στον Άλιμο. Όσο για την ομάδα των νοτίων προαστίων, φανέρωσε τρομακτικές αδυναμίες, οι οποίες απαιτούν διαχείριση για να μπορέσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος να είναι ανταγωνιστική.

Μόλις στο 16' κατάφεραν οι γηπεδούχοι να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Κουτσιούμπας σέρβιρε υπέροχα στον Βογατσά και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 48' ήρθε το δεύτερο τέρμα με έναν απροσδόκητο τρόπο. Ο Θέρμος πραγματοποίησε ενέργεια από τα αριστερά, επιχείρησε τη σέντρα και ο Ζώτος έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει (2-0). Λίγα λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στο 55', ο Στακάι πήρε το ριμπάουντ μετά την ασθενή απόκρουση του Εξαρχάκου και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Σ. Νικολάου, με βοηθούς τους Κ. Μαχαίρα και Όντο.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Σπυριδόπουλος): Κώνστας, Κοντής, Θερμός, Πρισιμιτζής, Μπιρμπίλης (66' Βιδίστα), Στακάι, Χρούσης, Βογατσάς, Ράπι (76' Μάντεσης), Πανταγιάς (68' Γεωργόπουλος), Κουτσιούμπας (62' Τριάντης)

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Ριζάς, Ζώτος (68' Μουράτης), Δρακούλης, Γιαννακόπουλος, Στυλιανίδης, Διαμαντής (60' Σκουρλάς), Τσακλάνος, Σκουμπουρδής, Μπονιάκος, Μυλωνάς (78' Μαντικόπουλος).

(Περιγραφή: Μπάμπης Μαρνάς)