Τριάρα για το Παλαιό Φάληρο (φώτο)

Τριάρα για το Παλαιό Φάληρο (φώτο)

Ανώτερο το Παλαιό Φάληρο επικράτησε με 3-0 της Νέας Ιωνίας και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 07/10/2017

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 3-0

Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η «κυανέρυθρη» ομάδα των νοτίων προαστίων. Παρά το γεγονός πως μόλις τρεις μέρες πριν έπαιξε σε ένα απαιτητικό παιχνίδι κυπέλλου 120’ έδειξε φρεσκάδα και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους επτά βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Από την άλλη, οι «κυανοκίτρινοι» δείχνουν να έχουν... θέματα με την ψυχολογία τους, όταν τους στραβώνει ένα ματς και μόλις δέχτηκαν το δεύτερο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου, ήταν σαν να. . . μην υπήρχαν μετά στο ματς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στις αρχές των δύο ημίχρονων και ευτύχησαν να πετύχουν αυτό που οπωσδήποτε άξιζαν, από ένα γκολ δηλαδή, στο 13’ και στο 53’, με τον Παπανδρέου να σκοράρει δις και αυτά σίγουρα ήταν τα κομβικά σημεία της αναμέτρησης. Πάντως, μετά το 25’ οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία, κράτησαν μπάλα και έβγαλαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, στο 32’ και στο 35’.

Αντιθέτως, στο δεύτερο μέρος μόλις έγινε το 2-0 δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ποτέ, παρά μόνο μία φορά στο 79’ (κεφαλιά που πήγε λίγο άουτ).

Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 2-0 φαινόταν πιο πιθανό να γίνει το 3-0 παρά το 2-1, όπως και τελικά συνέβη, με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντόνε στο 83’ (το είχε κερδίσει ο ίδιος).

Δοκάρι: 5′ Παπανδρέου

Διαιτητές: Αλάμπεης, Τσολακίδης, Κορτέσης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Ηρακλής, Κίλιας (89′ Γιαννακούρος), Μάλλης, Τοπάλι, Αχμέτ, Λεκαράκος, Παπανδρεου (84′ Λουμίδης), Ταχιράι, Τρυφωνίδης (58′ Φωτιάδης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης (77′ λ.τρ. Μαρούσης).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Σπυριδόπουλος): Κώνστας, Κόντης, Θέρμος, Πρισιμιτζής, Μπιρμπίλης, Στακάι (60′ Μύττης), Χρούσης, Βογατσάς Κ. , Ράπι (58′ Τριάντης), Πανταγιάς (68′ Βιδίστα), Κουτσιούμπας (77′ Γεωργόπουλος)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 02:35