Μεγάλο «διπλό» η Κοψαχείλα!

Μεγάλο «διπλό» η Κοψαχείλα!

Η επικράτηση επί της Λυκόβρυσης επισκιάστηκε από την επανεμφάνιση του Χιονά στους αγωνιστικούς χώρους (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/10/2017

Όμορφο από κάθε άποψη ήταν το απόγευμα του Σαββάτου (7/10) για την οικογένεια της Κοψαχείλας. Πέρα από το σπουδαίο «διπλό» στη Λυκόβρυση απέναντι στην ομώνυμη ομάδα (1-2), στους ανθρώπους της ομάδας των νοτίων προαστίων πρόσφερε μεγάλη χαρά και η επανεμφάνιση του Κωνσταντίνου Χιονά στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε την περσινή σεζόν, όταν είχε υποστεί ρήξη χιαστών, για να μείνει μακριά από τη δράση για αρκετούς μήνες.

Κατά τα άλλα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μία τεράστια νίκη, της οποίας η αξία ανεβαίνει, αν σκεφτεί κανείς πως ήρθε μετά από ανατροπή του σκορ. Στο 23' ο Κάντριου άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ μετά από λάθος του Γιουβρή (1-0), όμως η Κοψαχείλα έφτασε στην ολική επαναφορά! Αρχικά στο 36', ο Γκαγκαστάθης ισοφάρισε με προβολή μετά από κόρνερ του Καραγιάννη (1-1), ενώ στο 75' ο Μπαξεβάνης έγραψε το τελικό 1-2 με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι διοικούντες την Κοψαχείλα θέλησαν να ευχαριστήσουν τους ομολόγους τους στη Λυκόβρυση για τη φιλοξενία τους.

Διαιτητής ήταν ο Λυμπερόπουλος, με βοηθούς τους Κ. Μπαϊρακτάρη και Δημητρακόπουλο.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Παρδάλης (11' λ. τρ. Ζίκο), Κορδολαίμης, Τζένης (84' Ι. Σταματέλλος), Αγγελής, Κοκότης, Καβαλάρης (73' Σταματάκης), Κάντριου, Χ. Σταματέλος, Δ. Ραυτόπουλος, Στούπας (57' Καλλάνι)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Ασημακόπουλος (56' Βεϊζάι), Καραγιάννης, Γιουβρής, Τσίκος, Κουρουβακάλης, Κολοκυθάς (69' Μπαξεβάνης), Φόνσος (90' Λαμπρόπουλος), Γκιόλας, Γκαγκαστάθης, Μακρυπίδης (88' Χιονάς).