Πήρε το αίμα της πίσω η Λαύρα (φώτο)!

Πήρε το αίμα της πίσω η Λαύρα (φώτο)!

Σπουδαία νίκη για την ομάδα της Αργυρούπολης η οποία και επικράτησε με 2-0 της Κηπούπολης

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/10/2017

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 2-0

Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο και για τo πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, η Λαύρα είχε βρεθεί να προηγείται με 2-0, περίπου στο ίδιο λεπτό με φέτος. Αλλά η Κηπούπολη, στο δεύτερο ημίχρονο είχε φτάσει σε μία σπουδαία ανατροπή επικρατώντας τελικά με 3-2! Φέτος, όμως, οι ποδοσφαιριστές της Λαύρας πήραν το. . . αίμα τους πίσω και το 2-0 από το 14’ δεν άλλαξε ποτέ, μένοντας μέχρι και το σφύριγμα της λήξης από τον Τσάγκαρη. Μία νίκη που ήρθε απολύτως δίκαια για τους γηπεδούχους, αφού αιφνιδίασαν τους Περιστεριώτες και στη συνέχεια αμύνθηκαν υποδειγματικά, με συνέπεια να απειληθούν ελάχιστα από τους φιλοξενούμενους.

Πραγματικά, τακτική για σεμινάριο από τον Αργύρη Ψαρρό, με τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται άψογα στο πλάνο και στα 90' της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, μπορεί η κατοχή της μπάλας να ήταν συντριπτικά υπέρ των ποδοσφαιριστών της Κηπούπολης, όμως, δεν δημιουργήθηκε ποτέ κάποια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτούς, ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για την Κηπούπολη, αλλά σίγουρα, οι απουσίες των Τζαμαλή και Μαρτέκα αποδείχτηκαν κομβικές για την εξέλιξη του ματς.

Τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, που πέτυχαν το πρώτο τους «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, σημείωσαν στο 4’ ο Ανδρεάκαινας και στο 14’ ο Γκελασβίλι. Χαμένο πέναλτι για τη Λαύρα στο 89’, όπου και ο Ανδρεάκαινας έστειλε άουτ την μπάλα (το κέρδισε ο Παπαγεωργίου από τον Πολυζωγόπουλο). Στο 84’ ο Ανδρεάκαινας είχε «σημαδέψει» το δοκάρι.

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Λεοντακιανάκος-Κ. Μπαϊρακτάρης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Αργύρης Ψαρρός): Γεωργακάς, Παγκάκης, Κουρκούνας, Καταβάτης, Ανδρεάκαινας, Γκελασβίλι (90' Στεργιόπουλος), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Κανέλλος, Γούλας (67' Σταματόπουλος), Πολυμερόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Γ. Αγγελόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Αρβανιτάκης (87' Θ. Αγγελόπουλος), Αναγνώστου, Βλάσσης, Μωραΐτης, Μουστακάκης (63' Κάσσος), Ζήσης, Νάτσιος (59' Λάππας), Λαγός, Ντούλας (59’ Τζαφέρος).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 23:24