«Έκλεψε» το «τρίποντο» ο Ήφαιστος

«Έκλεψε» το «τρίποντο» ο Ήφαιστος

Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού, με γκολ του Μπότη στις καθυστερήσεις, έκανε την ανατροπή και πήρε την πολύτιμη νίκη

από Νάσος Φακίδης
στις 21/10/2017

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 2–1

 

Ο Ήφαιστος Περιστερίου, έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 2-1 του Θριάμβου Χαϊδαρίου και παραμένει στην δεύτερη θέση, έναν μόλις βαθμό «πίσω» από τους πρωτοπόρους Τράχωνες. Οι φιλοξενούμενοι, πήραν το προβάδισμα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κακλαμάνου στο 68’, ωστόσο, η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 87’, όταν κέρδισαν πέναλτι με τον Χατζηπαναγιώτη, που ανέλαβε την εκτέλεση του, να μην μπορεί να «νικήσει» από τα έντεκα βήματα τον Γιαννόπουλο, αλλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στην επαναφορά και να ισοφαρίζει σε 1-1. Τους τρεις «πολύτιμους» βαθμούς στην ομάδα του Περιστερίου, τους «χάρισε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπότης. Διαιτητές ήταν οι Νικολάου, Νιδριώτης και Μπαϊρακτάρης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Καπάνταης (72' λ.τρ. Σαΐτης), Τσιάνος, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Βλασσόπουλος (46' Μπότης), Κιτσόπουλος (82' Τσαγρής), Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Χίος (69' Ζώγκος)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Διονύσης Κατραμάδος): Γιαννόπουλος, Ζάρρας, Α. Μπάκας, Μπάρκας, Μαούνης, Μπανιάς, Τσαγιάννης, Σιούλος, Εγιουρούμ (88' Κιουρκτσής), Κακλαμάνος, Μπάρδης (62' Π. Μπάκας)