Φινάλε...θρίλερ στο ντέρμπι της Ηλιούπολης με το Χαραυγιακό νικητή!

Φινάλε...θρίλερ στο ντέρμπι της Ηλιούπολης με το Χαραυγιακό νικητή!

Αν και οι πρωταθλητές έκαναν τα εύκολα... δύσκολα απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης τελικά βρήκαν τον τρόπο και επικράτησαν με 3-2 με πέναλτι στο 89'.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/10/2017

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-2

Οι παίκτες των Λουκά Ρόππα και Δημήτρη Ζυγούρη προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 με τα τέρματα των Μαραγκουδάκη στο 20′ και Καλλιμάνη στο 59′.

Η ομάδα του Φωστήρα, όμως, αντέδρασε και αφού πρώτα μείωσε στο 69' σε 2-1 με πέναλτι του Φάρου, στο 85′ ο Μπλέτσας ισοφάρισε σε 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Η αντίδραση του Χαραυγιακού ήταν άμεση και με το πέναλτι του Ράμμου στο 89' γλίτωσε το... σοκ και πήρε τη νίκη με 3-2 πατώντας κορυφή και πάλι, όπου και την μοιράζεται με τον Άρη Πετρούπολης.

Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, που έφτασαν τους 400.

Ακυρωθέν γκολ: 36' Ασωνίτης (ως οφσάιντ)

Διαιτητές: Αντωνίου, Καφρίτσας, Λεοντακιανάκος

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Ρόππας-Ζυγούρης): Βακερλής Ε. (54' Χαρίσης), Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Βακερλής Π., Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Βλάχας (46′ Τάγκαλος), Καλλιμάνης, Παρασκευόπουλος, Δημητρόπουλος (62΄Βούζας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Κουτσουδάκης): Ντόνι, Σάχου, Μίζιος (84′ Κωτσοβός), Αϊβάζης, Τσαπικούνης, Μπαρδάκης, Φάρος, Παπίγκου (46′ Τσάκαλος), Ασωνίτης Ν. (62′ Μπλέτσας), Λεπτάκης, Τσικριτέας.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 23:11