Συνεχίζει ακάθεκτη η Αλσούπολη στην κορυφή

Συνεχίζει ακάθεκτη η Αλσούπολη στην κορυφή

Ξέφρενη είναι η πορεία της Αλσούπολης στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 28/10/2017

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 3-1

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας πανηγύρισε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά με 3-1, παραμένοντας στην κορυφή και προσδοκά «στραβοπάτημα» της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου σε λίγες ώρες για να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Πάντως, η επικράτηση των πράσινων δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει και το τελικό σκορ. Τέλος, ο Μαυρουδής συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Ντίντα των φιλοξενούμενων στο 26', για να αντικατασταθεί αναγκαστικά και να διακομιστεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, κάνοντας παράπονα πως ένιωθε έντονους πόνους στο γόνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες σε μία εβδομάδα θα γνωρίζουμε αν υπάρχει ζημιά.

Τα γκολ της νίκης των γηπεδούχων σημείωσαν στο 19' ο Μέμι με φάουλ, στο 66' ο Μούζος με πλασέ κσι στο 83' ξανά ο Μέμι με φάουλ. Ισοφάρισαν προσωρινά στο 55' οι φιλοξενούμενοι με τον Τζόνι.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Κόκκορης-Μαράνος

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Πάνος Καλαϊτζίδης): Μαραγκός, Μπίνης (86' Ρωμανάς), Τσάλλας, Μούζος, Μπέλλος, Μπούσουλας, Μυλόβας (88' Θεοδωρίδης), Καναβός (70' Στρουγγάρης), Μαυρουδής (26' λ.τρ. Μωραΐτης), Αβραμάκης, Μέμι

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (Δημήτρης Μυκονιάτης): Ντίντα (46' λ.τρ. Άντι), Λιάκος, Ζαρκαδούλας, Ποταμιάνος (65' Πόλιας), Σκουτέρης, Αθανασίου (70' Τσαμπρούνης), Μαλικάι, Μυλωνάς, Αρβανιτάκης (33' Τζόνι), Μπιρμπίλης, Παντίδος.