Στα... σίγουρα ο Ασωνίτης με Μηλιά στο Φωστήρα Ηλιούπολης

Στα... σίγουρα ο Ασωνίτης με Μηλιά στο Φωστήρα Ηλιούπολης

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» ο Ανδρέας Μηλιάς

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 02/11/2017

 

Αναμενόμενη μπορεί να χαρακτηριστεί η λύση της συνεργασίας του Φωστήρα Ηλιούπολης με τον προπονητή Θοδωρή Κουτσουδάκη, αμέσως μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Πεύκη με 5-1 το περασμένο Σάββατο. Μπορεί η ομάδα να αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 35’, αλλά και πάλι δεν παύει να είναι μία άσχημη ήττα, που μοιραία έφερε την απομάκρυνση του Κουτσουδάκη. Άλλωστε ο Φωστήρας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς και φαινόταν πως κάτι έπρεπε να γίνει ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στη συνέχεια.

Μπορεί η βαθμολογική συγκομιδή να αδικεί την εικόνα της ομάδας και τη δουλειά του Θοδωρή Κουτσουδάκη, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, τα αποτελέσματα μετράνε στο ποδόσφαιρο. Πάντως, η διοίκηση του Σπύρου Ασωνίτη δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του απερχόμενου τεχνικού στο πρόσωπο ενός παλιού γνώριμου, του Ανδρέα Μηλιά. Άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος για... πειράματα και η περίπτωση του έμπειρου τεχνικού δείχνει ως η πιο ενδεδειγμένη αυτή τη στιγμή.

Ο Μηλιάς έχει προπονήσει τον Φωστήρα πριν από τρία χρόνια απόλυτα επιτυχημένα, ενώ πιο πρόσφατα είχε αναλάβει την Καισαριανή και τον Βύρωνα.

Κουτσουδάκης: Ευχαριστώ από καρδιάς τον Φωστήρα

Από την πλευρά του ο απερχόμενος προπονητής θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια του Φωστήρα για τη συνεργασία με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Πιο αναλυτικά:

"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Διοίκηση του Φωστήρα Ηλιούπολης και προσωπικά τον κύριο Ασωνίτη Σπύρο που πραγματικά είναι ένα παράδειγμα για πολλούς παράγοντες στη Αθήνα. Ακόμα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Γεωργίου και Χρήστο Γιαννούτσο που ήταν πάντα εκεί σε ότι τους χρειάστηκα εγώ και η ομάδα. Θέλω να πω ένα ακόμα ευχαριστώ στον συνεργάτη μου Γαγάνη Στέφανο που από την πρώτη μέρα ήταν δίπλα μου και τέλος θέλω να πω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!Πάμε Φωστηράρα!!!!
Με εκτίμηση 
Θοδωρής Κουτσουδάκης".