Έπιασε κορυφή ο Απόλλων Χαλανδρίου

Έπιασε κορυφή ο Απόλλων Χαλανδρίου

Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα η Λαύρα Αργυρούπολης (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/11/2017

 

Στο «ρετιρέ» του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (4/11) ο Απόλλων Χαλανδρίου. Η ομάδα των βορείων προαστίων λύγισε με 1-0 τη Λαύρα Αργυρούπολης και ανέβηκε στην πρώτη θέση, στην οποία συγκατοικεί με τον Άγιαξ Ταύρου και τον Αστέρα Ζωγράφου. Ωστόσο, οι κυανόλευκοι δεν είχαν καλή παρουσία και, μάλιστα, κινδύνευσαν αρκετά από τους φιλοξενούμενους, που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Μόλις στο 13' ο Οικονομόπουλος πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Κουστουμπάρδη (1-0). Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Λαύρας έψαξαν την ισοφάριση και, μάλιστα, είχαν τις ευκαιρίες τους, με κυριότερη εκείνη του 54' όταν ο Πολυμερόπουλος σούταρε στο δοκάρι. Τελικά, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και πρόσφερε ένα σημαντικό τρίποντο στον Απόλλωνα.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Καραλή και Κοπαλά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπουτσής, Κουστουμπάρδης, Κούκος, Παναγιώτου, Αγκόλι, Σταμάτης, Μπαλαχτσής (58' Γογγολίδης), Οικονομόπουλος (87' Συγγρός), Κανδεράκης (83' Ψάλλας), Στεργιώτης (57' Μήτρου)

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Αργύρης Ψαρρός): Χορταριάς, Κανέλλος, Γούλας (61' Μωραΐτης), Παπαγεωργίου (76' Μπάλα), Τσάκαλος, Σταμπέλος, Ανδρεάκενας (69' Σταματόπουλος), Καταβάτης (89' Γκελασβίλι), Παγκάκης, Κουλουρίδης, Πολυμερόπουλος.