×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 577

Ψυχή και πάθος έφεραν τη νίκη στον Φωστήρα Ηλιούπολης!

Ψυχή και πάθος έφεραν τη νίκη στον Φωστήρα Ηλιούπολης!

Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα και σε ένα ματς δίχως αύριο για τον Φωστήρα Ηλιούπολης οι "κιτρινόμαυροι" επέστρεψαν στις νίκες μετά από οκτώ αγώνες και πέρασαν πάνω από την Αθηναΐδα στην κατάταξη της βαθμολογίας

από
στις 11/11/2017

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΘΗΝΑΪΔΑ 3-2

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35' με κεφαλιά του Παπαθανάση, αλλά στην επανάληψη ο Φωστήρας Ηλιούπολης κατάφερε πολύ γρήγορα να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 54' έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Λεπτάκη και πλάσε του Τσάκαλου. Οι γηπεδούχοι ξαναχτύπησαν στο 61' και μετά από σέντρα του Λεπτάκη και κεφαλιά του Τσάκαλου έγραψαν το 2-1. Η Αθηναΐδα, όμως, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67' με πλάσε του Χάλα. Αλλά λίγο πριν μπούμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και στο 79' ήρθε ο κορυφαίος του αγώνα Λεπτάκης που μετά από ωραία ντρίμπλα και πλάσε έγραψε το τελικό 3-2 για το Φωστήρα που κατέκτησε μία πολύ σημαντική νίκη παίρνοντας παράλληλα βαθιά ανάσα στη βαθμολογία και βυθίζοντας περισσότερο την ομάδα της Κυψέλης στην κατάταξη.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο με το διαιτητή να αποβάλει αρχικά στο 82' τον Πλεξίδα με απευθείας κόκκινη για εξύβριση, ενώ αυτός καθόταν στον πάγκο των φιλοξενούμενων και στο 84' τον Φάρο με δεύτερη κίτρινη από τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Φίτσας, Σταύρογλου

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Ανδρέας Μηλιάς): Δ. Μωραΐτης, Φάρος, Ασωνίτης, Σάχου, Τσαπικούνης, Μπαρδάκης, Παπίγκου (46' Μπλέτσας) Μ, Τσικριτέας, Χατζής (85' Αϊβάζης), Λεπτάκης, Μίζιος (46' Τσάκαλος)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γαληνός Νικολαΐδης): Χ. Μωραΐτης, Τσελίκας, Τζήμας, Τσουτσουδάκης, Τσολάνης, Λάππας, Ρηγόπουλος, Παπαθανάσης (59' Χαλάς), Νικολαΐδης (73' Βαγγέλης), Πλεξίδας (72' Βαγγέλης), Μουκίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 00:27