×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 577

Μοιρασιά στα βόρεια για Πανερυθραϊκό και Χαλάνδρι!

Μοιρασιά στα βόρεια για Πανερυθραϊκό και Χαλάνδρι!

Χτίζουν σερί ισοπαλιών οι δύο ομάδες

από
στις 11/11/2017

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1-1

Ο Πανερυθραϊκός σε ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας κάποιες καλές στιγμές που δεν τις αξιοποίησε στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε και στο 55' ο Πανερυθραϊκός με πλάσε του Μπρίλη άνοιξε το σκορ. Το Χαλάνδρι όμως αντέδρασε πολύ γρήγορα και στο 67' ο Φωτάκης με προβολή έκανε το 1-1. Έχοντας και την ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πάρουν μία σπουδαία νίκη αφού το σουτ του Βενάρδου σταμάτησε στο δοκάρι στο 77' και έτσι παρέμεινε το 1-1 μέχρι τέλους. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους γηπεδούχους και η δεύτερη στα τελευταία τρία ματς για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητές: Αντωνίου, Λυμπερόπουλος-Αργυρός

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου, Κατσάρας, Μπαμπαλούκας, Αναγνώστης (86' Αγουρίδας), Μπρίλλης, Αντωνιάδης (25' λ.τρ. Δημαράς), Αδρακτάς.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νίκος Γιαλεσάκης): Μολφέσης, Μαράνος (57' Νησιωτάκης), Δαρδαμάνης, Φωτάκης, Θανόπουλος, Κλίμης, Σούκας, Σεϊτάι (65' Κανέλλος), Λιβαρτζινός, Βενάρδος, Κιούσης (38' Βαρώνος (85' Ράπτης).

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 23:58