×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 577

Πρωτιά για τα Πετράλωνα

Πρωτιά για τα Πετράλωνα

Άνετο πέρασμα για τα Πετράλωνα που εντυπωσιάζουν, καθώς μετρούν 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια και βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Μάλιστα αν δεν κερδίσει ο Άρης Πετρούπολης στην Ηλιούπολη θα παραμείνουν εκεί μετά το τέλος της αγωνιστικής.

από
στις 12/11/2017

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1-3

Οι φιλοξενούμενοι ως το φαβορί της αναμέτρησης και της εξαιρετικής φόρμας που διανύουν κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα μόλις στο 5΄με ωραίο πλασέ του Κατσιούλη έπειτα από ασίστ του Καρούμπαλη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα στο 16' με κεφαλιά του Κρεμμύδα δίνοντας άλλον ρυθμό στην αναμέτρηση. Στην συνέχεια χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες ωστόσο το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1, Στο δεύτερο μέρος τα Πετράλωνα μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στο 58΄με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κατσιούλη με πλασέ έπειτα από ασίστ  του Σαλαπάτα. Στην συνέχεια τα Πετράλωνα πίεσαν και για άλλα τέρματα και κατάφεραν να "κλειδώσουν" τη νίκη με πλασέ του Κούντου στο 67' έπειτα από την δεύτερη ασίστ του Σαλαπάτα στον αγώνα. Ο Κούντου, ο σκόρερ του τρίτου τέρματος των Πετραλώνων αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στο 81' είχαν δοκάρι μετά από σουτ του Μιχαηλίδη ωστόσο έμεινε το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Γρίμμας, Δέτση-Κορτέσης

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Ταμπραντζης): Σκυριώτης, Κορδάς, Μπούζας (74' Λιαγκόζης), Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Τασιούδης (64' Παληγεωργος), Λέτσι (64' Γεωργακόπουλος), Πλέστης, Κρεμμύδας, Χέλμης, Λειβαδάς

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Βέλλης (67' Κυριακάκης), Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Χρόνης, Κούντου, Καρούμπαλης (87' Βαρδακώστας), Αποστόλου (55' Σαλαπάτας), Καριατλής, Μινάι, Κατσούλης (61' Ντέντια).

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 01:19