Ήθελε το ντέρμπι και το πήρε!

Ήθελε το ντέρμπι και το πήρε!

Ο Απόλλων Χαλανδρίου επικράτησε κατά κράτος του Αστέρα Ζωγράφου (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/11/2017

Τη στιγμή που έπρεπε, ο Απόλλων Χαλανδρίου ήταν συνεπής στο ραντεβού του και πήρε τη νίκη με τον Αστέρα Ζωγράφου, στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου στη Β' κατηγορία! Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-0 και... κατά κράτος των αντιπάλων τους, φτάνοντας δικαίως στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Απόλλων ήταν πολύ καλύτερος από το ξεκίνημα, έδειξε ότι ήθελε πολύ τη νίκη, έβγαλε πολύ πάθος και πολλή ενέργεια, κέρδισε όλες τις μονομαχίες και συνολικά έκανε το πιο γεμάτο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Το τελικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει πιστά τα όσα έγιναν στο ματς. Μόλις στο 3' ο Οικονομόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων από τη μακρινή μπαλιά του Βλάχου και αφού στόπαρε υπέροχα, έκανε την προσποίηση στον Λέκκα, για να τον προσπεράσει και να πλασάρει προ κενής εστίας για το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 82' ο Κανδεράκης με δυνατό πλασέ μετά από ασίστ του Οικονομόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 76' οι δύο ομάδες έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές έκαστη, λόγω αποβολής του Αγκόλι με δεύτερη κίτρινη και του Εξηντάρη απευθείας με κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου, με βοηθούς τους Νιδριώτη και Αραβίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (66' Αλεξανδράκης), Παναγιώτου, Ψάλλας, Αγκόλι, Σταμάτης (80' Μπαλαχτσής), Κανδεράκης, Οικονομόπουλος, Μήτρου (54' Στεργιώτης), Συγγρός (21' λ.τρ. Παπουτσής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Λέκκας, Γαλανός (82' Δαμιανάκης), Καραμάνος, Κούτρας (66' Χασάπης), Ραχάνης, Καρυστινός, Μπραχίμι (53' Εξηντάρης), Ηλιόπουλος, Κυριαζής, Ρέκα, Δημητρίου Μ. (72' Ανδριόπουλος).