Καταιγιστικός ο Αίμος Πετρούπολης!

Καταιγιστικός ο Αίμος Πετρούπολης!

Η παρέα του Γιάννη Χλωρού συνέτριψε με 6-1 την Άμιλλα Περιστερίου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/11/2017

Μερικά επίπεδα ανώτερος ήταν ο Αίμος Πετρούπολης απέναντι στην Άμιλλα Περιστερίου, όπως μαρτυράει το τελικό 6-1 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Η ομάδα του Γιάννη Χλωρού ήταν πραγματικά καταιγιστική, πετυχαίνοντας έξι γκολ σε διάστημα μίας ώρας αγώνα. Έτσι, παρέμεινε ψηλά στην κατάταξη, αυξάνοντας τις προσδοκίες για τη συνέχεια της σεζόν. Μόλις στο 7' ο Τζαβάρας έκανε το 1-0 με πλασέ, στο 11' ο Φ. Ταλιούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ (2-0), ο Κάτσαρης έγραψε το 3-0 με σουτ (η μπάλα κόντραρε και στα σώματα), στο 41' έγινε το 4-0 από το αυτογκόλ του Κατσαρού, στο 42' ο Μπίτζας πέτυχε το 5-0 και, τέλος, στο 60' ο Φ. Ταλιούρας σκόραρε με πλασέ για το 6-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με φάουλ του Χρόνη στο 65'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 75' ο Γιαννούλης έχασε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Μαράνος, με βοηθούς τους Τεβεκέλη και Γενναίο.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. (Γιάννης Χλωρός): Μπόζιος, Ασφής (46' Δ. Ταλιούρας), Μπουσάι, Γιαννούλης, Ρούμπεν, Ταμπάκης (70' Θώδας), Μπίτζας (48' Μπαρμπούδης), Ν. Ταλιούρας (48' Ζούμπος), Κάτσαρης, Τζαβάρας, Φ. Ταλιούρας

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σιώκος): Ιορδανίδης, Δήμου, Κατσαρός, Ασημακόπουλος, Καπετάνης (33' Χρόνης), Κούτρης. Κακαράκης (70' Κοτζαμάνης), Κλαυδιανός, Χρυσαφίδης, Μπριστογιάννης (58' Νικολάου), Βλάχος (50' Λιάτσης).