Πέρασε από το Περιστέρι το Γαλάτσι

Πέρασε από το Περιστέρι το Γαλάτσι

Με 3-1 επικράτησε της Ανθούπολης ο ΠΑΣ.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/11/2017

Πλησίασε αισθητά την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας το Γαλάτσι, υπενθυμίζοντας πως έχει θέσει υποψηφιότητα για την άνοδο στα... σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΣ πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, όπου επικράτησε με 3-1 της Ανθούπολης, που συνεχίζει να παραπαίει. Μόλις στο 10' ο Παπαδόπουλος έβαλε την κόντρα στην απομάκρυνση από τον Γ. Κοσκινά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων για το 0-1 με αυτό τον παράξενο τρόπο. Στο 32' ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι με κοντινή κεφαλιά. Μάλιστα, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και η ισοφάριση από τους γηπεδούχους, με τον Μαντινιώτη να βρίσκει δίχτυα με κοντινό σουτ στο 50' (1-1). Παρ' όλα αυτά, στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι Γαλατσιώτες «καθάρισαν» το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Θεοδωρακάτο. Αρχικά, στο 69' ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Σιάννη (1-2), ενώ στο 75' έγραψε το 1-3 με ατομική ενέργεια και σουτ. Στο 80' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Οντιάμπο.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Τζαβέλλα και Κίκηρα.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Α. Κόκκαλης): Γ. Κοσκινάς, Μ. Κοσκινάς, Τσάγκης, Κ. Τζεβελέκος, Καραπαλίκογλου, Κωνσταντινίδης (46' Μαντινιώτης), Α. Στρείδης (46' Θ. Τίτα), Οντιάμπο, Α. Τίτα (90' Θ. Τζεβελέκος), Μιχαλακέλης, Ν. Στρείδης

ΓΑΛΑΤΣΙ (Θανάσης Ζαμπούρας): Φραγκουλόπουλος, Μιχαηλίδης (53' Ιωαννίδης), Ευαγγέλου, Καραμανίδης (85' Γκοργκόλι), Π. Κοσκινάς, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Τόσκα, Παπαδόπουλος (80' Κλάδης), Σιάννη, Μπίκοφ (68' Τσόλκας).