×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 577

Άνετο πέρασμα του Άρη Πετρούπολης από την Ηλιούπολη

Άνετο πέρασμα του Άρη Πετρούπολης από την Ηλιούπολη

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Άρης Πετρούπολης στην Ηλιούπολη και επικράτησε με 3-0 της ομώνυμης ομάδας.

από
στις 12/11/2017

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-3

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας πολύ καλές στιγμές για να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο, όμως, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Πετρούπολης ήταν εντυπωσιακός και πήρε πολύ γρήγορα το προβάδισμα έπειτα από ωραίο σουτ του Κυριαζή στο 54'. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Θανόπουλου με σουτ να κάνει το 2-0 στο 60' κλειδώνοντας την νίκη για τουςφιλοξενούμενους. Στο 84' ο Γκατσούλας διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Τσολακίδης-Κουτσογιάννος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γελάρδος, Ζιαμπάρας, Δρυμωνίτης (78' Σακελλαρίου), Τερλελής, Ρωμανός, Χουχουλής (70' Μιχαηλίδης), Οκσισόγλου, Κυρίτσης (76' Κουμπούλης), Ορφανός, Πασουμίδης (76' Αράπι), Μυτιληνός

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσαφάι, Λάπας, Βασιλάκος, Μακρίδης (14' Σιδέρης), Γαλανόπουλος, Θανόπουλος (74' Ζούκας), Τσάτσα, Παπαπαναγιώτου, Γκουτσούλας, Κατσής (46' Ζήκος), Κυριαζής (67' Ζουζούλης).

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 00:31