Ψάχνουν... απαντήσεις Ηλιούπολη και Σούρμενα

Ψάχνουν... απαντήσεις Ηλιούπολη και Σούρμενα

Οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα (Τετάρτη,15/11) για την 5η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ σε ένα ματς που ο νικητής κερδίζει κάτι παραπάνω από την πρόκριση

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 15/11/2017

Δεν διανύουν και την καλύτερή τους φάση το τελευταίο διάστημα Ηλιούπολη και Σούρμενα. Ως εκ τούτου, το σημερινό ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 5ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τους δύο. Όχι μόνο επειδή παίζεται η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενός θεσμού που σπάνια είναι η προτεραιότητα των ομάδων, αλλά που μπορεί να... χρυσώσει το χάπι σε περίπτωση μίας μέτριας ή ακόμα και αποτυχημένης χρονιάς. Αλλά και επειδή οι δύο ομάδες ψάχνουν απαντήσεις, πρώτα απ’όλα για τους εαυτούς τους και ν’αφήσουν πίσω τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα ξεκινώντας την αντεπίθεσή τους.

Από την μία η Ηλιούπολη θέλει να σβήσει την τελευταία βαριά ήττα με 3-0 από τον Άρη Πετρούπολης και από την άλλη τα Σούρμενα να επιστρέψουν στα «τρίποντα» τα οποία αγνοούν το τελευταίο διάστημα (ήττα από Άρη Πετρούπολης, ισοπαλίες με Χαλάνδρι και Χαραυγιακό και ήττα από την Πεύκη την Κυριακή). Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και οι κάτοχοι του θεσμού, οπότε έχουν και έναν επιπλέον λόγο για να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι δύο ομάδες, όχι όμως και ριζικές. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ηλιούπολης Β’ (περιοχή Αγίας Μαρίνας) και όχι στη φυσική έδρα των «κυανέρυθρων» λόγω συντήρησης που γίνεται στο χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου της πόλης. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 14:30 και διαιτητής θα είναι ο Κατοίκος με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Τζίκα.

*Από την Ηλιούπολη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν τον ποδοσφαιριστή τους Γιάννη Ρωμανό για το γεγονός πως πήρε το πτυχίο της Φαρμακευτικής με άριστα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ρωμανός  Ιωάννης, ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Ένας νέος που πέτυχε να είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ταυτόχρονα ένας άριστος επιστήμονας. Στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο της Φαρμακευτικής με άριστα. Διοίκηση και Ομάδα του εύχονται ολόψυχα συγχαρητήρια, υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο σχεδιάζει για το μέλλον του».

φώτο: sportifico.gr

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 04:36