Κοίταξαν στα μάτια τον Άρη Πετρούπολης οι Αμπελόκηποι!

Κοίταξαν στα μάτια τον Άρη Πετρούπολης οι Αμπελόκηποι!

Παραλίγο να πετύχουν την έκπληξη της χρονιάς οι παίκτες του Γιώργου Μάλλη, όμως, έστω και στη διαδικασία των πέναλτι οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ προκρίθηκαν στα προημιτελικά επικρατώντας με 3-0

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/11/2017

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-3 στα πεν (1-1 κ.δ.)

Δεν θέλει και πολύ στο ποδόσφαιρο να γίνει... η ζημιά. Ειδικά στο κύπελλο το οποίο και είναι ο θεσμός των εκπλήξεων!Οι ποδοσφαιριστές των Αμπελόκηπων άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Άρη Πετρούπολης, που μπορεί να παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, αλλά δεν παύει να είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α' ΕΠΣΑ. Αν είχε έρθει ο αποκλεισμός, δεν θα υπήρχε καμία δικαιολογία για τους κιτρινέρυθρους, που τελικά πήραν την πρόκριση στα πέναλτι.

Στο 28΄ο Άρης κέρδισε πέναλτι όταν ανετράπη ο Παούρης το οποίο χτύπησε ο Γαλανόπουλος για να αποκρούσει ο Ζαραβέλης. Στο 36΄ ο Γαλανόπουλος νίκησε τον Ζαραβέλη και με σουτ έγραψε το 0-1, αλλά στο 44' οι Αμπελόκηποι είχαν σουτ του Κίκη στο δοκάρι και στο 45' ο ίδιος παίχτης από κοντά και πλάγια έκανε το 1-1. Στο 57' αποβλήθηκε από τους Αμπελόκηπους ο Κέσκο και στο 64΄ από τον Άρη ο Ζούκας και οι δύο με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 106΄η μπάλα βρήκε το δοκάρι μετά από προσπάθεια του Τσάτσα. Τελικά στη διαδικασία των πέναλτι ο Άρης κέρδισε με 0-3 (δύο πέναλτι των Αμπελοκήπων απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Άρη, Αποστόλου).

Διαιτητές: Νικολάου, Κίκηρας, Στεργιώτης

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γιώργος Μάλλης): Ζαραβέλης, Κίτσος, Μυλωνάς (90΄ Μπαμπατσιάς), Κλάπης, Κέσκο, Παπαναγιώτου, Ζυγούρης ( 53΄Μπούσι), Φώτου (74’ Μπαλιλί), Κίκη, Βαραμπούτης (70’ Βιγκάνι), Τριανταφύλλης

ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Αποστόλου, Ζουζούλης, Ζούκας, Βασιλάκος, Παούρης, Γαλανόπουλος, Σιδέρης, Γιαννίκος (79’ Λάπα), Γκουτζούλας, Κατσής (59’ Ζήκος), Τσαγκάρης (49’ Τσάτσα)

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 20:44