Ασταμάτητη η Αγία Παρασκευή!

Ασταμάτητη η Αγία Παρασκευή!

Συνέχισε νικηφόρα και στο κύπελλο την πορεία της η "Σάντα"!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/11/2017

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-3 στην παράταση

Η ιστορική ομάδα των βορείων προαστίων έβαλε... φρένο στην εκπληκτική πορεία των Ερασιτεχνών του Πανιωνίου, τους οποίους και νίκησε στην παράταση στο γήπεδο Ελληνικού με 3-2 και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι μικροί του Πανιωνίου προηγήθηκαν στο 10′ με το πέναλτι του Γιαννή, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς, σκοράροντας στο 44′ με τον Τσοπανάκο και στο 64’ με τον Βελέντζα, Όμως, οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση, ισοφαρίζοντας στο 80’ με τον Kαλαμάρη. Αλλά, οι "μελανόλευκοι" δεν είχαν...πει την τελευταία τους λέξη και στο 98’ με τον φορμαρισμένο Κοβάνη πήραν την πρόκριση επικρατώντας με 3-2.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες, αφού αποβλήθηκαν στο 88’ ο Μητσογιάννης και στο 115’ ο Σκούρας.

ΕΡΑΣ.ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Ιωαννίδης, Καλαμάρης, Μητσογιάννης, Γιαννής (65′ Νομικός), Ατζέλι, Γρηγορόπουλος (57′ Αποστόλου), Οικονόμου (70′ Φίλλον), Δαυίδης, Ζώτος, Μητζάλης (57′ Καρούτζος).

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Τιτκταπανίδης, Τζίτζης Χατζίου, Δρόσης, Βελέντζας, Παπαευθυμίου, Μπέκος (61′ Μιχαλόπουλος), Μαυροματάκης (68′ Σκούρας), Κοβάνης, Τσοπανάκος (77′ Περουτσέας), Καραδήμας (72′ Μπαλατσούρας).