Ηράκλειο: «Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟ Ρουφ»

Ηράκλειο: «Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟ Ρουφ»

Ανακοίνωση με την οποία δίνει διευκρινίσεις για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ εξέδωσε το Ηράκλειο.

από Παύλος Κουστέρης
στις 24/11/2017

Σε αυτήν τονίζεται ότι μερικές φορές είναι αδύνατο και για τους ίδιους να ελέγξουν άτομα, που μπαίνουν στις τάξεις των φίλων της ομάδας, ξεκαθαρίστηκε ότι υπήρξε συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και τονίζει ότι ως σύλλογος αναγνωρίζει πλήρως τις ευθύνες του.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Ηρακλείου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του, σε σχέση με τα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μας, μετά το τέλος του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με το Ρούφ, τονίζει τα εξής:

Όσο διάστημα βρισκόμαστε στο ΔΣ της ομάδος, καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια, ώστε να εξαλείψουμε φαινόμενα τα οποία μπορούν να αμαυρώσουν το ποδόσφαιρο μας. Όμως κάποιες φορές είναι αδύνατον να ελένξουμε άτομα, τα οποία παρεισφρύουν στις τάξεις των φιλάθλων μας και τα οποία είναι άγνωστα προς εμάς.

Η ομάδα μας δεν έχει να χωρίσει απολύτως τίποτα με κανένα σωματείο με το οποίο αγωνιζόμαστε, πόσο δε, πολύ περισσότερο με το ιστορικό σωματείο του Ρουφ, το οποίο και σεβόμαστε ιδιαίτερα. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων, και δόθηκα οι αμοιβαίες εξηγήσεις, αναγνωρίσαμε ως οφείλαμε σαν σύλλογος τα λάθη μας, και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν από πλευρά μας, ώστε στο μέλλον να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά.

Ως εκ τούτου, είναι αυτονόητο, ότι καταδικάζουμε οποιοδήποτε γεγονός το οποίο μπορεί να βλάψει το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο που εμείς οι ίδιοι ονειρευόμαστε».