Μία υπέροχη... Αγία!

Μία υπέροχη... Αγία!

Η «Σάντα» του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έκανε «περίπατο» στον Άλιμο (3-0 τους Τράχωνες).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 25/11/2017

Πριν ξεκινήσει, ήταν το ντέρμπι της ημέρας στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, αποδείχθηκε πως η αναμέτρηση του Αλίμου ήταν ένας «μονόλογος» της Αγίας Παρασκευής! Η εκπληκτική «Σάντα» επικράτησε με το εμφατικό 3-0 απέναντι στους Τράχωνες και ανέβηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου στην Α' κατηγορία, περιμένοντας βέβαια «γκέλες» του Ολυμπιακού Λιοσίων και του Ηφαίστου Περιστερίου για να παραμείνει εκεί. Το νεανικό σύνολο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου υπερίσχυσε κατά κράτος του -επίσης σπουδαίου- αντιπάλου του, φτάνοντας δίκαια στη νίκη, μπροστά σε περισσότερους από 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Αλίμου για να παρακολουθήσουν τη συνάντηση. Οι μελανόλευκοι φρόντισαν από το πρώτο τέταρτο να θέσουν γερές βάσεις για τη νίκη, αρκούμενοι στη συνέχεια να κάνουν διαχείριση του υπέρ τους αποτελέσματος, σφραγίζοντας μάλιστα το τρίποντο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι του Γιάννη Κουσάνα ρίσκαραν μετά το 0-2 μήπως καταφέρουν και μπουν στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν επί της ουσίας να απειλήσουν.

Μόλις στο 7' ο Μπαλατσούρας άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), ενώ στο 16' ο Κοβάνης έγραψε το 0-2 επίσης με πλασέ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 73', με τον Μπαλατσούρα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό τέρμα, σπρώχνοντας την μπάλα στην κενή εστία μετά από υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Κοβάνη.

Διαιτητής ήταν ο Ε. Μαχαίρας, με βοηθούς τους Λιαμπότη και Στεργιώτη.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Σάλα (20' λ. τρ. Ποτουρίδης), Βαρέσης (46' Τσολάκος), Στεργιάκος, Κολινιάτης (46' Νικολάου), Τσώνης, Αρώνης, Προμπονάς, Κύλογλου, Καρβούνης (60' Δημογιάννης), Φατσέας

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Βελέντζας, Σκλαβενίτης, Παπαευθυμίου, Λαζόπουλος (68' Μπέκος), Μαυροματάκης, Κοβάνης (80' Δρόσης), Τσοπανάκος (75' Μιχαλόπουλος), Μπαλατσούρας (84' Ντιντίφας).