Στο Χαϊδάρι είχε... στοπ!

Στο Χαϊδάρι είχε... στοπ!

Ο Άρης Πετρούπολης υπέστη ήττα και είδε την πρωτοκαθεδρία του να απειλείται (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/11/2017

Ήταν επικίνδυνη η αποστολή του Άρη Πετρούπολης στο Χαϊδάρι και αποδείχθηκε τέτοια στην πράξη! Στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» η πρωτοπόρος ομάδα του 2ου ομίλου στην Α' κατηγορία της Αθήνας γνώρισε την ήττα με 2-1 από το παθιασμένο Χαϊδάρι, που πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις του. Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ παρέμεινε στην πρώτη θέση, μια και υπέστησαν ήττα και τα Πετράλωνα, ωστόσο η θέση του απειλείται από τον Χαραυγιακό, που αύριο (26/11) αντιμετωπίζει την Ηλιούπολη στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας.

Οι κυανέρυθροι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 5' χάρη στο δυνατό σουτ του Μουρεζίνη (1-0), με τον Ρούπι να γράφει το 2-0 στο 23' με πλασέ μετά από ασίστ του Σπυρόπουλου (2-0). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι στο ματς στο 27', με τον Θανόπουλο να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που υποδείχθηκε για ανατροπή του Τσάτσα από τον Παππά (2-1). Παρότι μείωσαν νωρίς, οι παίκτες του Άρη δεν κατάφεραν έστω να αποφύγουν την ήττα, αν και είχαν τις ευκαιρίες για να το πετύχουν.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τη Δέτση και τον Λυμπερόπουλο.
ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος): Μίχος, Χαλικιάς (78' λ.τρ. Μπακάμης), Κωνσταντίνου, Γκουντελίτσας, Γιαννουλάκης, Παππάς (67' Καμπέρης), Δράμι (55' Σκαραμάγκος), Χριστούλης, Ρούπι (83' Κοπανάς), Μουρεζίνης, Σπυρόπουλος.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Παππάς, Γαλανόπουλος (26' Ζουζουλής), Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος (84' Τσομπανίδης), Κυριαζής, Γκουτσούλας, Κατσής (46' Παούρης), Θανόπουλος (65' Σιδέρης), Τσάτσα.