Πεντάστερη Ηλιούπολη!

Πεντάστερη Ηλιούπολη!

Με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» την Πεύκη η Ηλιούπολη που επικράτησε με το εκπληκτικό 5-0 με χατ τρικ του Οκσίσογλου! Δίκαιες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι «κυανέρυθροι».

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 02/12/2017

ΠΕΥΚΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-5

Πριν την έναρξη του αγώνα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποια παράδοση θα συνεχιζόταν. Αυτή της Πεύκης που πραγματοποιούσε εκπληκτική αήττητη πορεία τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες; Ή η ως τώρα, κάκιστη, εκτός έδρας  συγκομιδή της Ηλιούπολης, που είχε μόλις ένα πόντο σε έξι εξόδους; Τελικά οι παίκτες του Μάκη Μπαλαγιάννη μπήκαν σοβαρά στον αγώνα δεν άφησαν σε καμία των περιπτώσεων την Πεύκη να κάνει το παιχνίδι της και έδωσαν συνέχεια στη νίκη που πέτυχαν στο ντέρμπι με το Χαραυγιακό επικρατώντας με το φανταστικό 5-0! Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 30’ με το πέναλτι του Οκσίσογλου, το οποίο κέρδισε ο Σακελλαρίου. Σοβαρό λάθος εδώ του διαιτητή της αναμέτρησης καθώς δεν υπήρξε ποτέ παράβαση. Στο 43' ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα» από την Ηλιούπολη, όπου μετά το σουτ του Οκσίσογλου ο Μπίφσας απέκρουσε αλλά ο επερχόμενος Σακελλαρίου από κοντά έγραψε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Εδώ υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για οφσάιντ, αλλά δεν είχαν δίκιο, αφού ο Σακελλαρίου καλύπτεται.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Πεύκης μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 46’ για να μειώσουν το σκορ αλλά ο Μυτιληνός σωτήρια έβαλε την προβολή στο σουτ του Κοντογιαννόπουλου από κοντά. Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα δεκάλεπτο... φωτιά από πλευράς φιλοξενούμενων που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, καθώς ο Οκσίσογλου με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 57’ και στο 60’ σημείωσε χατ τρικ και στο 65' ο Ρωμανός από κοντά (μετά από απόκρουση του Μπίφσα) διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τον «Ήλιο» που δείχνει ανεβασμένος.

Διαιτητές: Φίτσας (με λάθη), Ψαρίδης-Τζάνης

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Τζελάι (64' Τζελέπε), Πάλλας, Λούμης (50' Καραγιάννης), Ανδρέου, Λάμπη (12' λ.τρ. Αναστασίου), Κοντογιαννόπουλος, Μακρυνικόλας (70' Γκιουρόφ), Ρώσσι, Πέτσης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γουλής, Ζιαμπάρας, Μητιληνός, Τερλελής (71' Χουχουλής), Ρωμανός, Κυρίτσης, Κουμπούλης (61' Μιχαηλίδης), Γεωργιάδης, Σακελλαρίου (68' Αράπι), Οκσίσογλου (68' Λαμπρόπουλος), Μελετιάδης.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 01:44