Το Καματερό είναι εδώ!

Το Καματερό είναι εδώ!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανάγκασε τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στην πρώτη της ήττα (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 03/12/2017

Όσο μέτριο κι αν είναι το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, το Καματερό δεν παύει να είναι ομάδα που ανήκει στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Κόντρα στην πρωτοπόρο του 1ου ομίλου, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, το συγκρότημα του Νίκου Κουνάδη φρόντισε να υπενθυμίσει στους επίδοξους μνηστήρες της ανόδου πως θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν και εκείνο στους υπολογισμούς τους. Η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε μεγάλη νίκη με 1-0, που σήμανε αυτομάτως και την πρώτη ήττα της Δάφνης στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις στο 9' ο Παππάς σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παπαϊωάννου (1-0), πετυχαίνοντας το γκολ που έμελλε από τόσο νωρίς να κρίνει την αναμέτρηση.

Διαιτητής ήταν ο Καλαντζής, με βοηθούς τους Κίκηρα και Κωσταγιάννη.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Κυρίου, Παπαιωάννου, Τσιριγώτης, Μπίμπιζας, Χαβέλας, Παππάς, Λουβερδής, Μπουφίδης (93' Κανακάρης), Πετανάι, Χαιρετάκης (84' Μήτσος), Σαχσανίδης (65' Μποζάς)

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛ. (Γιώργος Γκοβερίνος): Καβακλής, Μπελέρης, Λυκουρόπουλος, Σέχου, Μαντζιώκας (63' Αγιάσλλαρη), Ποζίδης, Παππάς (29' Αννιτσάκης), Ζησόπουλος, Ραζάκιας, Βενάρδος (83' Βλαχάκης), Κοτοφώλος (56' Πάλλας)