«Πυροβολούν» ακόμα στον Αστέρα Χαϊδαρίου!

«Πυροβολούν» ακόμα στον Αστέρα Χαϊδαρίου!

Χάρμα ιδέσθαι σε ένα ακόμη ματς ήταν η ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 02/12/2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 5-0

Δικαίως ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις, όχι μόνο στη Γ’ Κατηγορία, αλλά και σε ολόκληρη την Αθήνα! Άλλωστε, τα 32 γκολ που έχουν σημειώσει σε εννέα αγώνες οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Τσιάκαλου, παίζοντας σε πολλές περιπτώσεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, τα. . . λέει όλα!

Έτσι, σε ένα ακόμη ματς ο σύλλογος των δυτικών προαστίων πρόσφερε γκολ και θέαμα και επικράτησε χωρίς προβλήματα της νεανικής Ειρήνης Πετρούπολης με 5-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 21’ ο Κόκκα, για να έρθει στο 32’ ο Βικάτος Ν. να κάνει το 2-0. Το ματς «τελείωσε» στο 36’ όπου και ο Κόκκα και πάλι έκανε το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν ακόμη δύο τέρματα για την αρμάδα του Βασίλη Τσιακάλου. Πρώτα στο 61’ ο Παπαδάκης έκανε το 4-0 για να έρθει ο Βικάτος Ν. και πάλι να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Διαιτητές: Προδρομιάδης, Σταυρόπουλος, Φιλιππάκης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μανώλικας, Καρβούνης, Σπυρόπουλος (56’ Δίπλας), Ανδριόπουλος, Καλογερόπουλος, Κόκκα, Μπόσγας (51’ Παπαδάκης), Βασιλικός, Βικάτος Ν., Τσότα (69’ Κώτσης), Καραγιώργος (46’ Βικάτος Δ.)

ΕΙΡΗΝΗ: Κούβαρης, Λυμπερόπουλος (65’ Τσαγκαδάς), Αντωνόπουλος, Δημοθεόδωρος, Τζαμαλής (75’ Κίτσιος), Τομαζινάκης, Χαλιμούρδας, Μακροστέργιος, Ντονικιάν, Λούμης (69’ Τέλης), Οικονομίδης (51’ Λιανός)