«Διπλό» ο Άγιαξ Ταύρου

«Διπλό» ο Άγιαξ Ταύρου

Πέρασε νικηφόρα και δύσκολα από το γήπεδο Ακαδημίας Πλάτωνος η ομάδα του Σήφη Βενάκη (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 03/12/2017

«Φάτσα» με το «στραβοπάτημα» βρέθηκε ο Άγιαξ Ταύρου στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος, στο τέλος όμως λύγισε την αντίσταση του Αττικού και επικράτησε με 2-1. Έτσι, ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας, περιμένοντας απώλεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου κόντρα στην Αρμενική για να παραμείνει εκεί. Στο 19' ο Γεωργίου έκανε το 0-1 με σουτ μετά από ασίστ του Σερδενέ, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι για να ισοφαρίσουν σε κεφαλιά του Κουλουκτσή στο 35'. Τελικά, οι ποδοσφαιριστές του Αττικού τα κατάφεραν στο 71', όταν ο Γερακάρης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 1-1. Παρά την ψυχρολουσία, οι ερυθρόλευκοι μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ της νίκης στο 85', με τον Μούτσα να βάζει την προβολή από την ασίστ του Καντέλι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-2).

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Αραβίδη και Βαξαβανέλλη.

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Λογοθέτης, Αλέσιο Ναζάρκο, Ξούρας, Κουλουκτσής, Κουγιουμτζιάκης, Σμυρνιώτης (57' Κονόμης), Ζότο (46' Σαλίτα), Ντζέλιας, Τσιπάς (80' Μπίζι), Τζαμαλής, Ζησιμόπουλος (46' Γερακάρης)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σήφης Βενάκης): Κόρδας, Στασινόπουλος, Ανδρέου, Χριστόπουλος, Καντέλι, Γεωργίου, Ερμάλ (89' Μακρής), Σιώζος, Μούτσας (87' Παναγάκος), Σερδενές (77' Κτενάς), Κούρτι (64' Στάμος).