«Τριάρα» η Διάνα Ηλιούπολης!

«Τριάρα» η Διάνα Ηλιούπολης!

Η ομάδα του Άκη Μιχαηλίδη «καθάρισε» άνετα το Χαλάνδρι (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 09/12/2017

Μετά την «παρένθεση» της ήττας από τον Άρη Πετρούπολης, η Διάνα Ηλιούπολης επέστρεψε στις επιτυχίες και, μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο! Η ομάδα του Άκη Μιχαηλίδη «καθάρισε» με «τριάρα» και το Χαλάνδρι (3-0), πετυχαίνοντας μία από τις πιο άνετες νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, όμως, κατέστησε σαφές πως δεν προτίθεται να μεταθέσει για τις τελευταίες αγωνιστικές την υπόθεση της σωτηρίας, όπως είχε συμβεί στην περσινή της συμμετοχή στην Α' κατηγορία της Αθήνας.

Η Διάνα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια απέναντι στους πράσινους των βορείων προαστίων, που έμειναν χαμηλά στην κατάταξη του 2ου ομίλου. Στο 20' ο Καλλέργης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, στο 58' ο Ντζαβίδας έγραψε το 2-0 με κοντινό πλασέ και στο 89' ο Μπαλαφούτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με νέο κοντινό πλασέ.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης, με βοηθούς τους Λιαμπότη και Κωστούλα.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Άκης Μιχαηλίδης): Κόρρας, Πανίδης, Λουτσάι, Τσιβελέκης, Νίκολι (89' Ντότσικας), Καλουδιώτης, Σούλας, Αναστασίου, Καλλέργης (80' Μπαλαφούτης), Παριανός (71' Ζουμπουνέλης), Ντζαβίδας

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νίκος Γιαλεσάκης): Μαλφέσης, Κλίμης, Αϊδώνης, Φωτάκης, Θανόπουλος, Λιβαρτζηνός, Λούκας, Νισοτάκης, Σεχιτάι (51' Ράπτης), Βενάρδος, Μαράνος (51' Γκώνος).