Στις καθυστερήσεις ο ΓΣ Αργυρούπολης!

Στις καθυστερήσεις ο ΓΣ Αργυρούπολης!

«Χρυσές» αλλαγές αποδείχθηκαν για την ομάδα του Γιάννη Λεβέντη οι Κοτρώτσος και Παπαθανασίου (2-0 τον Άγιο Θωμά στο Γουδή)

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 09/12/2017

Ένα υπέροχο και συναρπαστικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες στην εξέδρα του γηπέδου του Γουδή για την αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Άγιο Θωμά και τον ΓΣ Αργυρούπολης. Η μπάλα ήταν κυριολεκτικά... πάνω κάτω, τελικά όμως η ομάδα του Γιάννη Λεβέντη αναδείχθηκε νικήτρια με 2-0 χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις του αγώνα (!) δύο ποδοσφαιριστές που είχαν περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι, για να αποδειχθούν «χρυσές» αλλαγές! Αρχικά ο Κοτρώτσος στο 91' με σουτ εκτός περιοχής και εν συνεχεία ο Παπαθανασίου στο 94' με πλασέ λίγο έξω από την περιοχή, κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, για να εκτοξεύσουν τους «οράνιε» στην τέταρτη θέση της κατάταξης του 2ου ομίλου. Από την άλλη, δεν μπόρεσε η ομάδα του Κώστα Τσινιά να δώσει συνέχεια σε εκείνο που είχε ξεκινήσει από την Ηλιούπολη κόντρα στον Φωστήρα την περασμένη Κυριακή.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου, με βοηθούς τους Καφρίτσα και Αθανασίου.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς): Καυκιάς, Τσοφύλας, Αλικάι, Χατζής, Μεταξούλης, Θεοδώρου (60' Γεωργίου), Θύμιος (46' Μαντέλος), Κυριακόπουλος, Κουκοδήμος, Μαστρογιάννης (80' Παπαστάμος), Ντάβαρης (84' Κορφιάς).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κακούτης, Παπαντωνάκης, Γεωργάκας, Λέκι (62' Κοτρώτσος), Μυλιαράκης (94' Αγγελόπουλος), Γκρεβτσίδης (66' Παπαθανασίου), Λεβέντης (92' Χιόνης), Γιαννίκος, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.