Σταθερά κι ανοδικά ο Απόλλων Χαλανδρίου

Σταθερά κι ανοδικά ο Απόλλων Χαλανδρίου

Οι κυανόλευκοι του Χρήστου Βλάχου λύγισαν την αντίσταση και του Αττικού (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/12/2017

Ακόμη κι όταν δυσκολεύεται, ο Απόλλων Χαλανδρίου βρίσκει τους τρόπους να παίρνει τις νίκες και να προχωρά ακάθεκτος προς την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας στην Αθήνα. Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου λύγισε την αντίσταση και του Αττικού, του οποίου επικράτησε με 2-1, για να εδραιωθεί στην κορυφή της κατάταξης, σε αντίθεση με τον αντίπαλό της που παραμένει χαμηλά και είναι αναγκασμένος να αναζητήσει βαθμούς για τη σωτηρία του.

Μόλις στο 12' ο Κανδεράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά την απόκρουση του Λογοθέτη στο σουτ του Μήτρου (1-0), στο 55' ο Σαλίτα έφερε το ματς στα ίσια (1-1), σκοράροντας με... κόντρα ύστερα από την απομάκρυνση του Σταμάτη, όμως στο 71' ο Μήτρου έκανε το 2-1 με διαγώνιο πλασέ, αξιοποιώντας την πάσα του Σταμάτη.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Κολλιάκο και Ζυγά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλιαμπάκος, Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Σταμάτης (89' Κούρος), Κανδεράκης (83' Παπουτσής), Οικονομόπουλος (69' Αλεξανδράκης), Μήτρου, Στεργιώτης (75' Παναγιώτου

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Λογοθέτης, Ναζάρκο, Ξούρας, Κουλουκτσής (46' Τσιπάς), Κουγιουμιτζάκης, Γεωργακόπουλος, Ζώτο (46' Τζεμαλής), Ντζέλιας, Σταυρόπουλος (46' Σαλίτα), Γερακάρης, Σμυρνιώτης (83' Κονόμης).