Αρχίζει να γίνεται... Καματερό!

Αρχίζει να γίνεται... Καματερό!

Η ομάδα του Νίκου Κουνάδη πέρασε νικηφόρα από τη Λυκόβρυση (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/12/2017

Καλά κλεισμένο στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας φαίνεται να έχει τοποθετήσει το Καματερό το μέτριο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Μετά τον θρίαμβο επί της πρωτοπόρου -τότε- Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε άλλη μία σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά στη Λυκόβρυση απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Έτσι, μπήκε στην πεντάδα του 1ου ομίλου, προσεγγίζοντας τις θέσεις που χαρίζουν άνοδο. Το γκολ της νίκης για το σύνολο του Νίκου Κουνάδη επιτεύχθηκε στο 87', όταν ο Μποζάς σκόραρε με πλασέ (0-1), για να αποδειχθεί «χρυσή» αλλαγή του νεαρού προπονητή. Πάντως, λίγο νωρίτερα (82') οι γηπεδούχοι είχαν χάσει τριπλή ευκαιρία με τους Καβαλάρη, Μήτογλου και Ραυτόπουλο για να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Τσάγκαρης, με βοηθούς τους Κασιμάτη και Δημητρακόπουλο.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Μιγκάκης, Κωτσιόπουλος, Τζένης, Αγγελής, Κοκότης, Καβαλάρης, Μήτογλου, Δ. Ραυτόπουλος, Σταματέλος, Ζήκος (56' Παρδάλης)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Κυρίου, Παπαϊωάννου, Τσιργιώτης, Μπίμπιζας, Χαβέλλας, Παππάς, Λουβέρδης, Μπουφίδης (88' Κανακάρης), Πετανάι (93' Λιάπης), Χαιρετάκης (12' Μήτσος), Σαχσανίδης (66' Μπόζας).