Θριάμβευσε η Αναγέννηση Πετρούπολης!

Θριάμβευσε η Αναγέννηση Πετρούπολης!

Με ανατροπή στο σκορ η ομάδα του Διονύση Καλογερόπουλου πέτυχε απέναντι στον Άγιο Δημήτριο την πρώτη της εντός έδρας νίκη (3-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/12/2017

Επική ανατροπή έκανε η Αναγέννηση Πετρούπολης στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης με τον Άγιο Δημήτριο και πανηγύρισε την πρώτη της εντός έδρας νίκη με το «καθαρό» 3-1! Οι πράσινοι έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και θριάμβευσαν απέναντι στους κυανέρυθρους, που θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη «τύχη» στο ματς. Η «μπάρτσα» πήρε το προβάδισμα στο 32' χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κωνσταντόπουλου, το οποίο κέρδισε ο Συκαράς (0-1), όμως δεν φρόντισε να «κλειδώσει» το «τρίποντο», παρότι είχε ευκαιρίες, και το «πλήρωσε»! Στο 60' ο Σχίζας, που είχε έρθει από τον πάγκο, έδωσε τη λύση για τους γηπεδούχους, φέρνοντας το ματς στα ίσια με ατομική προσπάθεια, ντρίμπλα στον Μακρή και πλασέ προ κενής εστίας, αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Αλεξίου (1-1). Στο 75' ο Κοτσίλας είχε σουτ στο δοκάρι για τον Άγιο Δημήτριο και τρία λεπτά αργότερα (78') ο Αθανασόπουλος εκτέλεσε ιδανικά φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-1), ολοκληρώνοντας την ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους. Στο 88' ο Αλεξίου έγραψε το 3-1 με κοντινή προβολή, οδηγώντας την Αναγέννηση σε σπουδαίας σημασίας επικράτηση.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς την Δέτση και τον Νιδριώτη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Διονύσης Καλογερόπουλος): Ματούδης, Χριστοδουλάκης, Τσαγρής, Μυτιληναίος, Παπαδημητράκης, Παπαδόπουλος (15' λ. τρ. Βασιλειάδης), Αθανασόπουλος, Ορφανάκος (90' Τσίγκας), Τσέλιος (46' Σχίζας), Αλεξίου, Κουμεντάκος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Μακρής, Βλαχόπουλος, Τζαβάρας, Σκόνδρας, Βαμβακερής, Κωνσταντόπουλος, Γρ. Συκαράς (76' Κατσιώλας), Ανδρεαδάκης, Δαλκαφούκης (70' Κοτσίλας), Ασλανίδης, Ράικος (65' Χαλιβελάκης).