Χριστούγεννα στην κορυφή ο Ήφαιστος

Χριστούγεννα στην κορυφή ο Ήφαιστος

Η ομάδα του Περιστερίου κατέβαλλε το Παλαιό Φάληρο, που έμεινε με παράπονα από τη διαιτησία (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 16/12/2017

Τα βρήκε... σκούρα απέναντι στο Παλαιό Φάληρο ο Ήφαιστος, στο τέλος όμως πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που του πρόσφεραν τη δυνατότητα να παραμείνει στην κορυφή του 1ου ομίλου στην Α' κατηγορία και να... κάνει από εκεί Χριστούγεννα! Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 36' με σουτ ο Χατζηπαναγιώτης, σκοράροντας για όγδοη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, που είχαν δοκάρι στο 49' σε κεφαλιά του Βλάμη, έμειναν με παράπονα από τη διαιτησία του Αλάμπεη, κυρίως για μία φάση που καταγράφηκε στο 65' όταν ο Ντάτσι βρήκε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή της ομάδας του σε προσπάθεια του Κωνσταντινίδη, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μάλιστα, η φάση αυτή στοίχισε την αποβολή του Γιάννη Γαζή από τον πάγκο του, επειδή «διαμαρτυρήθηκε έντονα και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο», όπως ανέφερε ο Αλάμπεης στο φύλλο αγώνος.

Βοηθοί διαιτητή ήταν οι Νιδριώτης και Κουτσογιάννος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Θοδωρής Τρανός): Σαΐτης, Γεωργίου, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Βελλιανίτης, Μπότης (59' Κιτσόπουλος), Κυριακόπουλος, Νησαριώτης (91' Παναγιωτόπουλος), Χατζηπαναγιώτης (65' Καλαϊτζής), Χίος (75' Τσιάνος)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Ηρακλής, Βλάμης (63' Ρόκα), Κίλιας (46' Λουμίδης), Κόθρας, Καρδάρας, Αχμέτ, Τρυφωνίδης (81' Λογοθέτης), Ταχιράι, Γονίδης (46' Μαρούσης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.