Ισόπαλο το ντέρμπι της Ηλιούπολης

Ισόπαλο το ντέρμπι της Ηλιούπολης

Φωστήρας και ΓΣΗ έμειναν στο 1-1.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/12/2017

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Ηλιούπολης ανάμεσα στον Φωστήρα και τον ΓΣΗ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν μοναδική ευκαιρία να πάρουν ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού. Από την άλλη, η ιστορική ομάδα παραμένει στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Στο 61' ο Τσικριτέας άνοιξε το σκορ με σουτ για τον Φωστήρα (1-0), με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ. Η Ηλιούπολη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση μόλις πέντε λεπτά πριν από την εκπνοή (85') χάρη σε σουτ του Κυρίτση (1-1).

Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος, με βοηθούς τους Κωστούλα και Κ. Μαχαίρα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Ανδρέας Μηλιάς): Μωραΐτης, Παπίγγου (86' Τσαπούρας), Σ. Μίζιος (60' Χατζής), Τσαπικούνης, Σάχου, Μπαρδάκης, Αϊβάζης, Μπλέτσας (37' λ.τρ. Τσικριτέας), Ν. Ασωνίτης, Φάρος, Βουλτσίδης (80' Α. Μίζιος).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γουλής, Ζιαμπάρας, Μυτιληνός (69' Αγκόλι), Τερλελής, Ρωμανός, Κυρίτσης, Κουμπούλης (65' Σακελλαρίου), Γεωργιάδης, Ριβελίνο (83' Χουχούλης), Οκσίσογλου, Μελετιάδης (84' Μιχαλακόπουλος).