«Τσίμπησε» βαθμό ο ΑΟ Περιστερίου

«Τσίμπησε» βαθμό ο ΑΟ Περιστερίου

Είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη ο Χολαργός (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/12/2017

 

«Όρθιος» έμεινε στο γήπεδο του Χολαργού ο ΑΟ Περιστερίου και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ομώνυμη ομάδα (1-1). Έτσι, μετρίασε κάπως τις εντυπώσεις από την ισοπαλία με το ίδιο σκορ, που είχε παραχωρήσει την περασμένη εβδομάδα στην Πεύκη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη, όμως δεν το πέτυχαν. Μόλις στο 10', πάντως, πήραν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χάλου (1-0). Οι «ροσονέρι» δεν πτοήθηκαν, αντιθέτως πίεσαν για την ισοφάριση και την πέτυχαν στο 39' χάρη σε σουτ του Ηλιάδη (1-1). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το νικηφόρο αποτέλεσμα και, μάλιστα, είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για να το σημειώσουν λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, όταν ο Χάλος νικήθηκε από τον Σκυριώτη σε φάση τετ α τετ.

Διαιτητής ήταν ο Ν. Φωτόπουλος, με βοηθούς τους Σταύρογλου και Κορτέση.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλαίος, Γερώνυμος, Κοντογιάννης, Μιχελής, Νταϊφώτης, Αλεβίζος, Χάλος, Α. Καζάκος, Π. Καζάκος, Κατσαρός (55' Βουλομένος), Τρυφιάτης (60' Λαναράς)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Τάπρατζης): Σκυριώτης, Τασιούδης, Κόρδας, Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Χέλμης, Λέσσι, Πλέστης (55' Αννιτσάκης), Ιατρούδης (90' Κωστής), Ηλιάδης, Παληγεώργος (70' Μπούζας).

(φωτο: Η στιγμή που ο Χάλος στέλνει με ιδανική εκτέλεση φάουλ την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σκυριώτη)