«Κόλλησαν» στο Καματερό

«Κόλλησαν» στο Καματερό

Ο τοπικός ΠΑΟ έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο τον Αίμο Πετρούπολης (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/12/2017

Ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν τις πρώτες δύο θέσεις στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας, ωστόσο Καματερό και Αίμος Πετρούπολης «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Έτσι, οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν συνέχεια στο νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών που είχαν αρχίσει να «χτίζουν», ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν για πέμπτο συνεχόμενο ματς μακριά από νίκη.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, έγινε για αρκετή ώρα υπό βροχή και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν. Η ομάδα της Πετρούπολης θα μπορούσε να έχει πάρει το προβάδισμα μόλις στο 13', όμως ο Κατσαρής έστειλε άουτ την μπάλα με την κεφαλιά που επιχείρησε σε κόρνερ του Τζαβάρα. Το Καματερό «ισοφάρισε» το δοκάρι του Αίμου στο 43' με την κεφαλιά του Παππά, που έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και, εν συνεχεία, να σκάσει στον αγωνιστικό χώρο, όχι όμως μέσα από τη γραμμή της εστίας. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και, έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.
Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης, με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Μημίδη.
ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Κυρίου, Παπαιωάννου, Τσιριγώτης, Μπίμπιζας (15' λ.τρ. Ανδριτσόπουλος), Χαβέλλας (28' λ.τρ. Κανακάρης), Παππάς, Λουβερδής, Μπουφίδης, Πετανάι, Μήτσος (60' Μποζάς), Σαχσανίδης
ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. (Γιάννης Χλωρός): Μπόζιος, Θωδάς (46' Ζούμπος), Μπουτσάι, Γιαννούλης, Ρούμπεν, Ταμπάκης, Μπιτζάς (80' Μιχάλης), Μπαρμπούδης (58' Δαρδαμάνης), Κατσαρής (58' Ν. Ταλιούρας), Τζαβάρας, Φ. Ταλιούρας.