"Σάντα"...από τα παλιά!

"Σάντα"...από τα παλιά!

Παλιές καλές εποχές θύμισε το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής όπου και ήταν σχεδόν κατάμεστο από φιλάθλους που διψούσαν να δουν ένα μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι πρωτοπόρων, όπως ήταν αυτό ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Ολυμπιακό Λιοσίων!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 17/12/2017

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 2-0

Η «Σάντα» ήταν η μεγάλη νικήτρια και επικράτησε με 2-0 των «ερυθρόλευκων» και διατήρησε την επαφή της με την κορυφή στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν συγκατοικούν πλέον στην πρώτη θέση με τον Ήφαιστο. Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τον βαθμό, αλλά στο 85’ ο Παπαγεωργίου αποσόβησε σωτήρια την ισοφάριση στην κεφαλιά του Αθανασόπουλου.

Γκολ: 77’ Χαντζίου, 90’+ 1’ Κοβάνης (με κεφαλιά μετά από σέντρα Βελέντζα)

Ακυρωθέν γκολ: 42’ Κοβάνης (ως οφσάιντ)

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Ακρίβος, Απτόσογλου

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χαντζίου, Παναγόπουλος, Σκλαβενίτης, Βελέντζας, Σκούρας (90’+ 3’ Ντιντίφας), Τζίτζης (89’ Μπέκος), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (80’ Παπαευθυμίου), Μπαλατσούρας (70’ Λαζόπουλος)

ΟΛ. ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Αδαμόπουλος, Καπλάνης, Φραγκόπουλος, Κυριακης Τριανταφυλλίδης, Λαμπρόπουλος (58’ Λεβεντέλλης), Καραμπίνης, Πατέλης (74’ Αθανασόπουλος), Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Κοτούλιας (63’ Αργυρός)