"Σάντα" για Κύπελλο!

"Σάντα" για Κύπελλο!

Σε ένα πολύ δυνατό ματς τελικά η Αγία Παρασκευή πήρε την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/12/2017

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 7-6 (1-1)

Στη διαδικασία των πέναλτι, η Αγία Παρασκευή νίκησε τον πολύ δυνατό Χαραυγιακό με 7-6 και πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Στο 68’ ο Κασσιανός με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 74’ ο Λαζόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο 85' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Σκούρα με δεύτερη κίτρινη, ενώ με παίκτη λιγότερο τελείωσαν το ματς και οι φιλοξενούμενοι αφού αποβλήθηκε ο Τουγουντζόγλου στο 89'. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και τη λήξη της παράτασης και έτσι οδηγηθήκαμε στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες εκτέλεσαν από εννέα πέναλτι και οι μεν γηπεδούχοι ευστόχησαν στα επτά, ενώ οι φιλοξενούμενοι σε έξι και διαμορφώθηκε έτσι το τελικό 7-6.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γρίμμας, Λυμπερόπουλος και Γουρέλης. 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τυκταπανίδης, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης (70’ Σκούρας), Βελέτζας, Παπαευθυμίου (72’ Τσοπανάκος), Τζίτζης, Μαυροματάκης, Κοβάνης, Λαζόπουλος (84’ Σκλαβενίτης), Ντιντίφας (56’ Φέκος).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Βλαχάς (59’ Τάγκαλος), Βαζούκης, Αναστασόπουλος, Τογουτζόγλου, Κασσιανός, Ρόππας, Γιαννόπουλος (81’ Καλλιμάνης), Παρασκευόπουλος, Φερεντίνος (101’ Κουντουριώτης).

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 19:16