Ιδανικό τέλος σε μία ονειρική χρονιά για την Κηπούπολη!

Ιδανικό τέλος σε μία ονειρική χρονιά για την Κηπούπολη!

Με τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου στην ιστορική ομάδα έκλεισαν επιτυχημένα μία μαγική σεζόν!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/12/2017

Μία φανταστική χρόνια για την Κηπούπολη έφτασε στο τέλος το Σάββατο, όσον αφορά τους επισήμους αγώνες της για το 2017! Και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Παρά το γεγονός πως οι παίκτες του Δημήτρη Φιλίππου βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκανε πολύ δυνατά και έφτασαν στη σπουδαία νίκη επικρατώντας με 3-1 των πρωτοπόρων του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. Έτσι παραμένουν στις πρώτες θέσεις και αναμένεται να παλέψουν μέχρι το τέλος για την άνοδο. Είναι δεδομένο πως στον ιστορικό σύλλογο των δυτικών προαστίων αποχαιρετούν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, αφού κατάφεραν να επιστρέψουν στη Β’ Κατηγορία μετρώντας ένα ασύλληπτο ρεκόρ, με 24 νίκες σε ισάριθμα ματς στη Γ’ ΕΠΣΑ, κατακτώντας τον τίτλο με το απόλυτο των νικών!

Φιλίππου: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Όσον αφορά τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, αμέσως μετά τον  αγώνα συνομιλήσαμε με τον προπονητής της ομάδας Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος και μας ανέφερε τα εξής: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως έχω πει και στην αρχή της χρονιάς στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ξέρουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που δεν είναι τυχαία στην κορυφή. Μέχρι το γκολ του Απόλλωνα ήμασταν μαζεμένοι, αλλά στη συνέχεια δείξαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και ήμασταν κυρίαρχοι στο δεύτερο μέρος. Πετύχαμε μία σημαντική και θα κάνουμε χαρούμενες γιορτές.»

Νομικός: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Για το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά και για τους στόχους της Κηπούπολης αναφέρθηκε και ο Θοδωρής Νομικός, ένας παίκτης που αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία 12 χρόνια στην ομάδα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου προσπαθήσαμε να ασκήσουμε πίεση στο χώρο του κέντρου, κλείσαμε τους χώρους και προσπαθήσαμε να πηγαίνουμε πρώτοι στην μπάλα. Αυτά τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο και μας οδήγησαν στη νίκη. Από εκεί και πέρα παραμένουμε ψηλά στην βαθμολογία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Τζαμαλής: «Το θέλαμε περισσότερο»

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Κηπούπολης Βασίλης Τζαμάλης ανέφερε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Απόλλων είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο μέρος δεν πήγε όπως περιμέναμε. Οι αντίπαλοι είχαν πολύ καλή κυκλοφορία και μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Στ’ αποδυτήρια είπαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε σχετικά γρήγορα στο δεύτερο μέρος. Γενικά δείξαμε να θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι και αυτό τελικά έπαιξε ρόλο».