Ιντζέκαρος: «Δεν κρίνεται την Κυριακή το πρωτάθλημα για τα Πετράλωνα»

Ιντζέκαρος: «Δεν κρίνεται την Κυριακή το πρωτάθλημα για τα Πετράλωνα»

Για το σπουδαίο ντέρμπι κορυφής με το Χαραυγιακό αναφέρθηκε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Βαγγέλης Ιντζέκαρος

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/01/2018

Ξεκίνημα με ντέρμπι έχουμε για το 2018 στον 2ο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Αθηνών, καθώς τα πρωτοπόρα Πετράλωνα αντιμετωπίζουν τον Χαραυγιακό (ΚΥΡΙΑΚΗ 7/1, ΓΗΠΕΔΟ ΡΟΥΦ/15:00), ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παρέα με τον Άρη Πετρούπολης και μόλις δύο βαθμούς πίσω.

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή των Πετραλώνων Βαγγέλη Ιντζέκαρο, ο οποίος αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας του: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα δώσει ένα προβάδισμα σε όποιον την πετύχει. Είναι από τα ματς που έχει και τα τρία αποτελέσματα μέσα. Εμείς από την μεριά μας ελπίζουμε να νικήσουμε και να πάρουμε μία διαφορά πέντε βαθμών».

Σε ερώτησή μας για το αν η νίκη απέναντι στον περσινό πρωταθλητή δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα του, ο Βαγγέλης Ιντζέκαρος υπογράμμισε: «Όποια ομάδα και να νικήσει θα πάρει ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ωστόσο, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και έτσι δεν θα κριθεί από μία ενδεχόμενη νίκη ή ήττα μας σε αυτό το παιχνίδι. Πάντως, εάν επικρατήσουμε απέναντι στον Χαραυγιακό, ο οποίος έχει μέταλλο του πρωταθλητή, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο άλμα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των Πετραλώνων Βαγγέλης Ιντζέκαρος στο ντέρμπι απέναντι στον Χαραυγιακό θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λουσιέν Κούντου (αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος στο Χαλάνδρι).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 21:57