Πραγματικός Θρίαμβος στο Παλαιό Φάληρο!

Πραγματικός Θρίαμβος στο Παλαιό Φάληρο!

Η ομάδα του Χαϊδαρίου πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» με σκόρερ τον Μπάκα (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/01/2018

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στις υποχρεώσεις του για το 2018 ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου και απομακρύνθηκε αισθητά από το γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού στον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων πέρασε νικηφόρα από το Παλαιό Φάληρο, όπου επιβλήθηκε με 1-0 της ομώνυμης ομάδας χάρη σε ένα θαυμάσιο γκολ του Μπάκα λίγο πριν από την εκπνοή της αναμέτρησης. Αφού πρώτα έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν μόλις στο 17' με το πέναλτι που εκτέλεσε άστοχα ο Τσιούλος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με το εκπληκτικό σουτ του Μπάκα στο 85'. Παρότι επιτεύχθηκε στα τελευταία λεπτά, η επικράτηση του Θριάμβου ήταν δίκαιη. Αξίζει να σημειωθεί πως αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αχμέτ «για βίαιη διαγωγή κατά αντιπάλου, καθώς προσπάθησε ανεπιτυχώς να κλωτσήσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή», όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνος.

Διαιτητής ήταν ο Χρυσάφης, με βοηθούς τους Κορτέση και Μ. Στάμο.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Ηρακλής, Βλάμης, Φωτιάδης, Κοθράς, Ν. Καρδαράς (54' Λουμίδης (87' λ. τρ. Λογοθέτης)), Αχμέτ, Μαρούσης (46' Μάλλης), Ταχιράι, Ζούκας, Ντόνε (67' λ. τρ. Κίλιας), Κωνσταντινίδης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Χρήστος Τάσης): Γιαννόπουλος, Δάρρας, Μπάκας, Φατιόν, Μαούνης, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Τσιούλος, Μπαρδής (90' Καγιανάς), Αποστολόπουλος (91' Σκεπετάρης), Φούρλας (62' Τσαγιάννης).