Ρηγόπουλος: «Η Λαύρα θα ενισχυθεί»

Ρηγόπουλος: «Η Λαύρα θα ενισχυθεί»

Σε δηλώσεις του στο "Πάμε Μπάλα" ο πρόεδρος της Λαύρας δεν έκρυψε τη θέλησή του για να ενισχύσει τη ομάδα

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 11/01/2018

Η Λαύρα Αργυρούπολης μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2018, καθώς επικράτησε στην έδρα της με 2-1 του Υμηττού. Η ομάδα του Αργύρη Ψαρρού ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια. Μάλιστα, από τη στιγμή που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 68’ οι παίκτες της Λαύρας δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, αλλά κατάφεραν και κράτησαν μακριά από την περιοχή τους αντιπάλους, ενώ δημιούργησαν και φάσεις για να πετύχουν ένα τρίτο γκολ.

Λογικό είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Βλάσσης Ρηγόπουλος να αισθάνεται ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών και από την εν γένει εικόνα της ομάδας. Μην ξεχνάμε πως η Λαύρα παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε όλα τα ματς και παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη τα πηγαίνει πολύ καλά, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Είναι ευρέως γνωστό πως ο Βλάσης Ρηγόπουλος διαθέτει όραμα για την ομάδα του και θέλει να τη δει όσο ψηλότερα γίνεται και γι’αυτό στόχος του είναι να ενισχυθεί η ομάδα. Μάλιστα αποκτήθηκε ήδη ο 27χρονος στόπερ Χρήστος Σκούρλας από την Τερψιθέα που έκανε και ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στον Υμηττό.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαύρας ανέφερε τα εξής σε δηλώσεις που μας παραχώρησε: «Θα προχωρήσουμε σε στοχευμένες κινήσεις και το επόμενο διάστημα με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Στόχος στον ανταγωνιστικό 2ο όμιλο είναι να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιόμαστε. Νομίζω πως τα πάμε καλά, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να μειώσουμε τα λάθη μας στο παιχνίδι και να αξιοποιήσουμε κατά το δυνατόν τις ευκαιρίες μας. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα!»

Ψαρρός: «Μπήκαμε αποφασισμένοι»

Σίγουρα ο Βλάσσης Ρηγόπουλος πέτυχε λίρα... εκατό από τη στιγμή που έδωσε στον Αργύρη Ψαρρό πριν από δύο χρόνια την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η Λαύρα ανέβηκε κατηγορία και φέτος δείχνει ικανή στο να είναι η ευχάριστη έκπληξη. Από την πλευρά του, ο έμπειρος προπονητής ανέφερε τα εξής για τη νίκη απέναντι στον Υμηττό:

«Πράγματι παίξανε δύο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και ξεχώρισε η τακτική συμπεριφορά και των δύο ομάδων. Θα έλεγα ότι μπήκαμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι και πιέσαμε αρκετά τον αντίπαλο ειδικά στο πρώτο μισάωρο. Σίγουρα ο αντίπαλος ήταν πίσω στο σκορ και προσπάθησε ν’ αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος, μπήκε καλύτερα από εμάς και στο 68’ χάσαμε έναν παίκτη με κόκκινη κάρτα. Βέβαια, αυτό μας βοήθησε καλύτερα στην λειτουργία των αντανακλαστικών της ομάδας, κλείσαμε τους χώρους, ήμασταν πιο πειθαρχημένοι και είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν».