Παπακώστας: «Στόχος μας η τριάδα για το Βοτανικό»

Παπακώστας: «Στόχος μας η τριάδα για το Βοτανικό»

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε η Ένωση Βοτανικού την περασμένη Κυριακή, καθώς επικράτησε στο γήπεδο του Ηφαίστου του Ιπποκράτη με 1-0 και έτσι έφτασε στους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 11/01/2018

 

Το "Πάμε Μπάλα" επικοινώνησε με τον τεχνικό του σωματείου Αργύρη Παπακώστα, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου ενόψει της συνέχειας της σεζόν: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σ’ ένα αξιόμαχο αντίπαλο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ είχαμε και δύο δοκάρια. Τώρα πρέπει να νικήσουμε τον Απόλλωνα Περιστερίου στην έδρα μας, ώστε να δώσουμε αξία στη νίκη απέναντι στον Ιπποκράτη την περασμένη εβδομάδα. Στόχος μας είναι να ενισχυθούμε μεταγραφικά τον Ιανουάριο, ώστε να προλάβουμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.»

Μεταγραφικός ... πυρετός!

Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Ένωση Βοτανικού, καθώς απέκτησε έξι παίκτες! Πρόκειται για τα αδέρφια Κατιάι Φώτη και Σταφίλ. Ο πρώτος αγωνίζεται στο κέντρο, ενώ ο Σταφίλ είναι επιθετικός. Επίσης οι «μάγκες» απέκτησαν και τον επιθετικό Βαγγέλη Ευθυμίου, ενώ επέστρεψε και πάλι ο επιτελικός μέσος Χρήστος Σκεύης. Τέλος στο ρόστερ προστέθηκαν οι Βασίλης Αντώνενας από Θύελλα Περιστερίου και Χρήστος Αρβανιτάκης από Άγιαξ Ταύρου.

Από εκεί και πέρα, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Απόλλωνα Περιστερίου ο Αργύρης Παπακώστας θα στερηθεί τον 25χρονο οπισθοφύλακα Χρήστο Χαμουρίδη. Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο παίκτη που αγωνίζεται και σαν δεξί μπακ, αλλά και στο κέντρο της άμυνας.