Πολυμέρης: «Να μας στηρίξει ο κόσμος της Καισαριανής»

Πολυμέρης: «Να μας στηρίξει ο κόσμος της Καισαριανής»

Ο νέος προπονητής του ΓΣ Καισαριανής αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ματς με τον Αίμο Πετρούπολης.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 11/01/2018

Ντεμπούτο κάνει την Κυριακή στον πάγκο του ΓΣ Καισαριανής ο Μαρίνος Πολυμέρης με τους «κιτρινόμαυρους» να αντιμετωπίζουν στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ (11:30) τον Αίμο Πετρούπολης, σε ένα κομβικό ματς ώστε να μη χάσουν περαιτέρω έδαφος για την παραμονή τους στη Β’ ΕΠΣΑ.

Το «Πάμε Μπάλα» επικοινώνησε με τον ταλαντούχο προπονητή, που μόλις προχθές ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, και στη συνομιλία που είχαμε αναφέρθηκε στο παραπάνω γεγονός, αλλά και στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αίμο.

Πιο αναλυτικά: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του σωματείου για την πρόταση συνεργασίας και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και για την εικόνα της ομάδας σε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα. Συνεργάτες μου θα είναι ο Στάθης Δούπκαρης, υπεύθυνος προπόνησης και ανάλυσης αντιπάλου και ο Νίκος Πήττας, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης τραυματισμών».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Αίμο, ο Μαρίνος Πολυμέρης υπογράμμισε: «Αντιμετωπίζουμε μία ποιοτική ομάδα που είναι πάντα επικίνδυνη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να εφαρμόσουμε ένα αγωνιστικό πλάνο που θα μας κάνει να στεκόμαστε καλύτερα τακτικά στον αγωνιστικό χώρο από τον αντίπαλο και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα παιδιά δουλέψανε πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο κόσμος της Καισαριανής πάντα ήταν συνεπής με το πρωινό Κυριακάτικο ραντεβού με την ομάδα, αυτό θέλουμε για ακόμα μια φορά, να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη καμπή της σεζόν, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής!»

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 01:58