Κατσάνος: «Άλλοι έχουν το άγχος»

Κατσάνος: «Άλλοι έχουν το άγχος»

Για τη σπουδαία πορεία που πραγματοποιεί φέτος ο ΑΟΝΑ αναφέρθηκε ο πολύπειρος προπονητής της ομάδας, Χαράλαμπος Κατσάνος

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/01/2018

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις είναι στη φετινή Β’ Κατηγορία ο ΑΟΝ Αργυρούπολης. Ο ιστορικός σύλλογος των νοτίων προαστίων βρίσκεται στην 5η θέση του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και μάλιστα αν αύριο (14/1) κερδίσει τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, την οποία και υποδέχεται, ίσως να αρχίσει να σκέφτεται ακόμα και την άνοδο, αφού θα πλησιάσει τις πρώτες θέσεις! Σε επικοινωνία που είχαμε με τον τεχνικό της ομάδας, Χαράλαμπο Κατσάνο ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές του θα παραταχθούν χωρίς άγχος και πως στόχος του ΑΟΝΑ είναι η παραμονή στην κατηγορία δίνοντας χρόνο στα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Πιο αναλυτικά: «Στο αυριανό (14/1) παιχνίδι με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, δεν είμαστε εμείς που έχουμε το άγχος, αλλά οι αντίπαλοι. Από την πλευρά μας, θα μπούμε στο γήπεδο να κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς να μας «πνίγει» η πίεση του αποτελέσματος και ότι καλύτερο βγει. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και θέλω να πιστεύω πως θα την πετύχουμε. Έχουμε ποιοτική ομάδα που αποτελείται, κυρίως, από παιδιά των ακαδημιών μας. Παράλληλα θέλουμε να προωθούμε στην αντρική ομάδα τα ταλέντα που υπάρχουν στις υποδομές μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, χωρίς να παρεκκλίνουμε στιγμή από το πλάνο μας. Θεωρώ πως η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΑΟΝΑ είναι αξιοσημείωτη και πραγματικά υπάρχει μέλλον στον σύλλογο!»