Στην κορυφή ο Άρης Πετρούπολης!

Στην κορυφή ο Άρης Πετρούπολης!

Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ήττα των Πετραλώνων οι "κιτρινέρυθροι" και στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στο Χαραυγιακό επικράτησαν με 2-0 και σκαρφάλωσαν στην κορυφή.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/01/2018

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 2-0

Από το απόγευμα ο Άρης Πετρούπολης είναι και πάλι στην κορυφή στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ! Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν αποτελεσματική και πήρε αυτό που ήθελε απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο, που πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι.
Τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσαν στο 12' ο Κατσής με κοντινό σουτ (από ασίστ του Σιδέρη) και στο 91' ο Ηλιάδης με πλασέ σε αντεπίθεση.

Πολλά παράπονα από το Χαραυγιακό για τη διαιτησία

Από εκεί και πέρα από τους "νερατζούρι" εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του Γρίμμα. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι χαρίστηκε στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και δεν έδωσε πέναλτι σε τράβηγμα πάνω στον Κόντη στο 85'.
Διαιτητές: Γρίμμας, Μητράκος-Κουτσογιάννος
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσαφάι, Λάπα, Παναγιωτίδης, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος, Σιδέρης (61' Γαλανόπουλος), Μακρίδης, Κατσής (67' Θανόπουλος), Ηλιάδης, Τσάτσα (85' Παούρης)
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόππας/Δημήτρης Ζυγούρης): Βακερλής Ε, Μαραγκουδάκης, Kόντι, Βακερλής Π., Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Καλλιμάνης (68' Παρασκευόπουλος), Νομικός (52' Ράμμος), Φερεντίνος (75' Γιαννόπουλος).